Trucuri sa ai pielea intinsa pe gat ca sa pari mai tanar cu 10 ani

Infrumusetare 11.06.2019 dietetik
Cand te obisnuiesti cu tineretea si frumusetea si te trezesti deodata cu cateva riduri in jurul ochilor si cu o piele terna pare o situatie greu de acceptat pentru oricine. Te intrebi cand a aparut acel rid sau acea piele lasata fara sa-ti dai seama. Ei bine, micile imperfectiuni apar din multe cauze si de regula nu apar peste noapte. Conteaza geneticul pentru ca el dicteaza calitatea pielii si metabolismul, dar conteaza si modul de ingrijire a pielii, hidratarea, alimentatia, somnul si stresul cotidian. Orice mica neglijare in ceea ce priveste pielea se va vedea la un moment dat si nimeni nu este fericit cand constata asa ceva in oglinda. Este adevarat ca anii trec si ca tineretea nu se mai intoarce niciodata, dar poti face schimbari in viata ta de pe acum ca sa te asiguri ca la batranete pielea ta arata in mare fel, astfel incat sa nu-ti ghiceasca nimeni varsta. Iti vom dezvalui cele mai trucuri in acest sens in randurile urmatoare!
 
In cazul in care credeai ca poti avea o piele intinsa si cu aspect luminos apeland doar la tratamente scumpe si interventii estetice mai mult sau mai putin riscante, te-ai inselat. Pana la urma, aspectul pielii tine si de lucrurile pe care le faci in acest sens in intimitatea ta de acasa.
 
Ne plangem deseori ca tenul nu mai este atat de luminos si neted ca in tinerete, conturul fetei nici el si observam doar ridurile de la nivelul fetei, neglijand restul zonelor ale corpului. O zona delicata care ar merita mai multa atentie din partea ta ar fi chiar zona gatului si a pieptului. Poate nu stiai, dar aspectul acestei zone dicteaza si conturul fetei tale si din pacate, o piele flasca si ridata pe gat te-ar da de gol imediat in ceea ce priveste varsta ta chiar daca tenul arata ceva mai bine si te machiezi impecabil.
 
Poate acum nu realizezi ca merita atentie si zona gatului si a pieptului, dar cand aspectul te va nemultumi total, va fi cam tarziu sa mai poti gasi cele mai bune solutii. Interventiile estetice sunt foarte scumpe pentru aceasta zona, iar medicul ce le efectueaza trebuie sa aiba ani de experienta si sa fie autorizat, desigur.
 
 
Cu cat se lasa mai mult pielea de pe gat vei observa ca se lasa si barbia si apare acel aspect inestetic de barbie dubla, linia maxilarului nu va mai fi atat de bine definita si evident ca se vor lasa si pometii. Este dovedit faptul ca persoanele care au pometii ridicati par cu mult mai tinere decat sunt in realitate. 
 
 
Nu doar femeile pot fi deranjate de aspectul gatului, ci si barbatii. Cand problema va fi prea suparatoare pentru tine vei simti nevoia sa porti multe esarfe, camasi si bluze pe gat numai ca sa nu observe cei din jur ca ai imbatranit si asa te pacalesti si pe tine cand te uiti in oglinda. Ei bine, nu mai este cazul sa te simti stanjenit, daca pui in practica urmatoarele trucuri:
 
1.Cum ai grija sa te speli bine pe fata, procedeaza la fel si cu pielea gatului si a pieptului. Porii trebuie sa respire, dar ai grija sa nu folosesti apa fierbinete in aceste zone.
 
2.Nu spala pielea gatului cu miscari de sus-jos, ci se recoamnda ca miscarile sa fie jos-sus ca sa nu te afecteze gravitatia pe viitor si sa nu te trezesti cu piele lasata.
 
3.Pielea gatului se curata cu miscari usoare ca sa nu fie lezata.
 
 
4.Asa cum folosesti masti de fata din argila si alte ingrediente naturale iti poti prepara masti si pentru pielea gatului si a pieptului si apoi clateste cu apa de vara sua usor calduta spre rece.
 
5.Exfoliaza o data pe saptamana pielea gatului si a pieptului cu zat de cafea si ulei de masline sau cocos bio sau cu ce scrub sau exfoliant doresti. Vezi aici cum prepari exfoliant din chia!
 
6.Foloseste crema hidratanta si naturala conform tipului tau de piele si pentru zona gatului si a pieptului.
 
 
7.Dormi cu multe perne mici in jurul capului ca sa nu dorimi pe-o parte. Este dovedit faptul ca asa apar ridurile pe gat. Cine doarme cu fata in sus poate preveni ridurile de pe gat.
 
8.Foloseste protectie solara in aceasta zona.
 
9.Maseaza regulat zona.
 

 

Tags:
piele intinsa
mai tanar cu 10 ani
trucuri piele intinsa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare