Trufe de visine

- 250 grame de nuci - 100 grame rom - 250 grame zahar pudra - 50 grame cacao - 100 grame visine scoase din visinata - 1 albus de ou batut spuma - 2 pachete zahar vanilat, - 50 grame ciocolata Mod de preparare: Amestecam zaharul, nucile, zaharul vanilat, 25 grame de cacao, romul, albusul si ciocolata. Facem din aceasta compozitie cocoloase mici si punem in mijlocul fiecaruia cate o visina. Le tavalim prin restul de cacao si le bagam la rece pentru 2 ore, dupa care le putem servii. Pofta buna!

Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare