Un nou concurs

Blog 28.09.2009 Jeanette

Tot ce trebuie sa faceti este

1. Sa deveniti membru Dietetik.ro

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

2. Sa adresati in comentarii o intrebare nutritionistei noastre, Ioana Tudorancescu.

 

Cele mai bune trei intrebari vor primi cate doua carti, in ordinea de mai jos iar intrebarile isi vor primi raspunsul in sectiunea Specialisti! Concursul se incheie Vineri 02 octombrie iar castigatorii vor fi anuntati Luni 05 Octombrie.

Bafta!

 

Premiul trei

"Sani frumosi si sanatosi" de Annalisa Zocco

"Alimentatia gravidei" de Leonella Nava

A fost castigat de Corydalis

Premiul doi

"Skinny Bitch" - Un ghid pt fete destepte, care vor sa manance sanatos si sa arate fabulos - de Rory Freedman si Kim Barnouin

"Dieta personalizata" - Slabeste in functie de personalitatea ta - de Alain Golay

A fost castigat de MsCarolineFrank

Premiul intai


"Diete pentru sanatatea inimii" de Michael E. DeBakey

"Dieta pentru reducerea colesterolului" - Peste 100 de retete culinare pentru sanatatea inimii - de Catherine Jones si Elaine B. Trujillo

A fost castigat de Sighet

Asteptam castigatorii sa vina sa isi ridice premiul de la sediul nostru: Str. Matei Basarab nr 16, t 2, sect 2 Bucuresti (vizavi de biserica Sf. Mina). Pentru cei din provincie, va rugam sa scrieti la mariejeanne@dietetik.ro un email cu adresa postala.

Felicitari si multumim tuturor participantilor, iar pe doamne le invitam la un nou concurs!

 Va invitam sa cititi raspunsurile la intrebarile castigatoare in sectiunea Specialisti!

 

Tags:
concurs
carti
editura all
intreaba nutritionistul
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
18 Comentarii
  • corydalis
    1. corydalis 28.09.2009 14:16

    bine v-am gasit! o preocupare de-a mea recenta e legata de ce anume se recomanda sa se manance dupa antrenament. merg la sala in jur de ora 18.00-19.00 si uneori parca as mai manca ceva pana ma duc la somn. ce grupe de alimente sunt cele mai potrivite?

  • rudegirl
    2. rudegirl 28.09.2009 14:20

    Buna ziua as avea si eu doua intrebari: 1. cum este mai bine sa mancam: de 3 ori pe zi sau sa avem mai multe mese dese si cu mai putina mancare? 2. In timpul alergatului spre exemplu ,este recomandat sa bem apa sau nu? Am auzit pareri pro si contra Multumesc

  • Simona
    3. Simona 28.09.2009 14:30

    Pentru a evita ceaiurile laxative ce alimente recomandati?

  • jeanette
    4. jeanette 28.09.2009 15:06

    pentru a intra in concurs trebuie sa ai si cont :)

  • mscarolinefrank
    5. mscarolinefrank 01.10.2009 01:31

    Am auzit multe pareri diferite cu privire la raportul efort fizic - regim alimentar. Unii sustin ca efortul fizic contribuie doar la marirea mesei musculare si la "mentinerea in forma", in timp ce altii sustin ca ajuta si la pierdere in greutate prin arderea grasimilor atunci cand se consuma energie. Cat de eficient este efortul fizic in procesul de slabire si ce tip de activitate este recomandata? (mai solicitanta, cum sunt sala sau aerobicul, sau mai lejera, cum sunt plimbatul cu bicicleta sau inotul) Se poate pierde in greutate doar prin efort fizic constant, fara un regim alimentar in paralel? (si nu ma refer la cazul extrem in care persoana respectiva se indoapa si apoi trage la fiare :) )

  • mscarolinefrank
    6. mscarolinefrank 01.10.2009 01:35

    Ce este mai important sa avem in vedere intr-un regim alimentar atunci cand dorim sa slabim? Numarul de calorii consumate sau felul in care combinam alimentele? Care factor contribuie mai mult la procesul de slabire, respectiv de ingrasare? In plus, dintre dulciuri (zahar), fainoase si alimente grase (branza grasa, carne grasa, ulei), care este ordinea in care ar trebui sa le evitam? Contribuie ele la ingrasare prin ele insele sau este vorba mai degraba de alimentele cu care le combinam? (un covrig vs. o felie de paine cu branza)

  • mscarolinefrank
    7. mscarolinefrank 01.10.2009 01:37

    Ce parere aveti despre dieta pe grupe sanguine? Este ea intr-adevar universal valabila in cadrul unei grupe sau si la acest nivel se recomanda personalizarea functie de individ? Atunci cand recomandati o dieta personalizata ce criterii aveti in vedere? (stil de viata, grupa sanguina, etc.?)

  • speranta
    8. speranta 01.10.2009 08:19

    se poate scapa de grasimea de pe abdomen?si cum?

  • mscarolinefrank
    9. mscarolinefrank 01.10.2009 15:22

    Eu as zice ca ajuta, dar as fi mai curioasa sa stiu cate se recomanda pe zi. In cate serii, la ce interval de timp ar trebui marit numarul lor, etc.

  • sighet
    10. sighet 01.10.2009 17:20

    Sunt un pensionar care este putin nedumirit. De ce?Pentru ca am fost diagnosticat cu un inceput de gastrita si in plus la ultimele analize s-a constatat ca am glicemia ridicata,aproape de maximum dupa care se pune diagnosicul de diabet zaharat (dar nu inslino dependent).Problema e ca nu stiu ce alimentatie sa adopt,caci pentru cele doua probleme pe care le am regimurile alimentare se cam bat cap in cap.Daca urmez un regim, imi fac rau in ceea ce priveste cealalta problema de sanatate.Daca sunteti amabila stimata doamna Ioana Tudorancesu poate ma lamuriti in aceasta dilema.Cu multumiri anticipate,Mihai B.

  • iony_mary
    11. iony_mary 02.10.2009 17:22

    Am tinut o dieta pe baza de supa de varza timp de 10 zile-cea mai mare prostie a mea.AM slabit dar ametesc si nu ma simt deloc bine.O prietena mi-a recomandat Ganoderma Lucidum.E bine sa iau si ce allimentatie sa adopt acum ca sa nu ma mai ingras?

  • maria
    12. maria 02.10.2009 21:04

    buna ,am tinut o dirta o buna perioada de timp ,in i4 luni am slabit 22 de kg ,de la 110 la 88 ,de vreo 2 luni nu pot trece pragu de 88 chiar de as face greva foamei ,as vrea sa mai slabesc vreo 8 kg si apoi sa fac ceva sa ma mentin ,pentru ca ma gandesc cu groaza ca as putea sa ma ingras din nou .Puteti sa imi spuneti ce sa fac sa nu mai mai ingras ,ca de slabit mai mult sper ca voi reusi pana la urma .

  • maria
    13. maria 02.10.2009 21:08

    imi face figuri tastatura calculatorului este vorba de dieta,in care am slabit in 4 luni 22 de kg

  • Albu Nicolae
    14. Albu Nicolae 04.10.2009 10:58

    Cum este cu micul dejun... e bine sa fie, e bine sa nu fie. Ingrasa sau nu...

  • mscarolinefrank
    15. mscarolinefrank 05.10.2009 13:29

    Va multumesc cu drag pentru premiu, voi ajunge saptamana aceasta sa-l ridic :) Astept insa cu mare interes raspunsuri la intrebarile pe care le-am adresat. Toate cele bune.

  • jeanette
    16. jeanette 05.10.2009 13:46

    vor aparea treptat, cate unul pe zi, al tau ar trebui sa apara maine :)

  • Vizitator
    17. Vizitator 19.03.2010 12:20

    Buna ziua! Numele meu este Giuliana si sunt interesata sa-mi spuneti legat de sucurile naturale facute in casa si anume, care este cantitatea zilnica pe care avem voie sa o consumam? Va multumesc anticipat!

  • Vizitator
    18. Vizitator 01.06.2010 15:58

    Buna ziua! As vrea sa va intreb cum as putea sa ma ingras ?As vrea cu 5 sau 6 kg in plus dar nu reusesc.Va multumesc! (Vreau doar sa imi raspundeti)

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare