Unde faceti Revelionul ?

Nu am nici cea mai mica idee unde o sa fac Revelionul anul acesta. Prima parte va fi petrecuta acasa la niste prieteni iar a doua intr-un club. Ce club ? E inca un mister. Intrati pe ultima suta de metri, ne-am apucat sa cautam oferte de revelion.
 
Din pacate, mai toate cluburile au locurile deja rezervate. Cu preturi ce pornesc de la cateva sute de euro, pentru cluburile de fite si ajung la cateva zeci de ron, ofertele sunt pentru toate gusturile si toate buzunarele.
 
In centrul vechi avem cateva variante, deloc de trecut cu vederea. El Comandante este unul dintre ele, in caz ca vreti sa dansati si atat. Intrarea in clubul de pe Stavropoleos  8 este 50 de lei, dar nu include open bar. .
 
Cateva strazi mai departe, tot pentru cei care vor sa vina putin la dans, dupa 12 noaptea, Club A va asteapta cu bratele deschise. Intrarea costa 15 ron.
 
In club Goblin, puteti da din solduri pe muzica alternativa. Pentru 70 de ron aveti sampanie si atentie….16 feluri de mancare. 16?!
 
Kristal Club a lasat stacheta extrem de jos anul acesta, poate din cauza ca e amplasat la marginea Bucurestiului. 150 de ron intrarea cu open bar si buffet, daca aveti chef sa mergeti pana pe Soseaua Pipera 48.
 
In The Ark se organizeaza petrecerea  “Back to the ’80s“. Va costumati intr-o Madonna cu par valvoi si cantati putin Papa don’t preach si aveti sansa sa castigati 4 bilete VIP la concertul Roxette. Preturile sunt pe masura meniului de cinci stele : de la 450 ron pana la 375 de ron.  Gasiti The Ark pe Calea Rahovei 196 A.
 
In fine nu puteam sa nu amintesc de Club Control. Pretul cu rezervare este de 140 de ron, bani in care e inclus un loc la masa, consumatie de 50 ron, mancare si un bilet pentru tombola. Tombola care iti aduce un abonament la Primavera Sound 2011 din Barcelona.
 
Daca ajungeti dupa 12 noaptea, intrarea costa 25 de ron, bani in care aveti inclus un shot de tequila. 
Gasiti clubul in Pasajul Victoria pe Academiei 19.
 
 
Tags:
oferte de revelion
bucuresti
sampanie
cluburi bucuresti
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare