Unde te duce consumul de sunca

News 16.01.2012 Andreea Pietrosel

Cercetatorii din Suedia au descoperit ca exista o legatura directa intre consumul de carne procesata, cum ar fi sunca sau carnatii, si dezvoltarea cancerului pancreatic. Evenimentul Zilei scrie ca doar 50 de grame de carne procesata consumata zilnic, creste riscul de a suferi de cancer pancreatic cu aproape 20%.

Nu este o noutate ca laptele intareste oasele sau ca morcovii sunt buni pentru vedere. Mai putin cunoscut este faptul ca organismul poate fi intarit si protejat mai bine prin asocierea unor alimente, ale caror efecte benefice vor fi astfel sporite, scrie Romania Libera.

 

Tags:
Unde te duce consumul de sunca
sunca
regim de viata sanatos
cancer
morcovi
lapte
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare