Untul President imi face dieta mai usoara

Intotdeauna m-a fascinat bucataria frantuzeasca, asa ca nu e de mirare ca prefer oricand vestitele croissante cu unt chiar si unei portii de sarmale.
Din mainile bucatarilor grasiati a iesit untul frantuzesc, savoare care nu trebuie sa lipseasca din nici un frigider.


M-am indragostit de untul usor sarat de la President in urma cu trei ani si de atunci am ramas fidela marcii. Problema este ca dupa ingerarea unor cantitati uriase, a inceput sa mi se cam rotunjeasca talia.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Alegere dificila aveam de facut. Sa renunt la unt sau sa imi sacrific silueta pentru deliciul papilelor ?


In disperare de cauza am inceput sa caut asiduu o solutie printre rafturi. Cand colo, ce sa vezi ? Fix sub becul raftului de sus din raionul cu lactate statea el, salvatorul care a reusit sa impace papile mele pofticioase cu talia de-a pururi de viespe.


Fiecare dimineata incepe acum cu unt light Président, un produs unic pe piata romaneasca datorita continutului scazut de grasime. Cu doar  40%  grasime e ideal pentru diete si are un continut de calorii de doua ori mai scazut decat alte produse din categoria lui.


Mai vreti argumente ? Va spun ca se digera usor datorita acizilor grasi si in plus e sursa de vitamine A, E si D. 


Va spuneam ca puteti tine dieta cu untul President Light, deoarece contine mai putine calorii decat uleiul si margarina. Cat exact ? Intre 0,24% si 0,28% colesterol la 100g de unt, adica mult mai putin decat galbenusul de ou, ficat sau creier.Imi place si prezentarea.


Nu vine in ambalaj de hartie, cel cu care te tot murdaresti pe maini. Usor ca un fulg, untul e asezat intr-o caserola practica si eleganta care ii pastreaza calitatile, datorita ambalajului protector in 3 straturi care nu lasa sa patrunda lumina sau aerul.


In plus, este usor tartinabil si secretul cel mare e ca poate fi utilizat pentru gatit.


Tare ne intereseaza parerea voastra, asa ca ce-ar fi sa-l incercati si sa ne scrieti daca va place sau nu. Partea cu degustarea e usoara, puteti castiga unt Light President la Dietetik. Sa va vad la partea cu comentariile!

Tags:
regim de viata sanatos
dieta sanatoasa
dieta rapida
alimente cu vitamina A
alimente cu vitamina E
alimente cu vitamina D
dieta cu unt
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Smara
    1. Smara 14.12.2010 13:31

    E cel mai bun unt de pe piata romaneasca si sincer merita sa dai un ban in plus deoarece calitatea untului se simte de cand deschizi ambalajul, dupa miros. Si sa fim seriosi, ce conteaza daca te murdaresti sau nu pe degete...e chiar o placere, caci il poti folosim si ca, crema, nu? :) Oricum toate variantele de unt President sunt mortale si satisfac toate gusturile si siluetele, pentru cei ingrijorati de partea asta. Eu l-am descoperit de mai bine de 8 ani si atunci era singurul de acest tip pe piata romaneasca, intre timp aparand noi variante ale untului President adaptate noilor tendinte in alimentatie. Vi-l recomand cu incredere!

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare