Unui tanar francez obez i s-a interzis accesul in avion si in Eurostar

Kevin Chenais are 22 de ani si 230 de kilograme. Tanarul francez obez a trecut printr-un cosmar cand o companie aeriana si un pachebot au refuzat sa il transporte din Statele Unite catre Europa. Nici pe batranul continent nu i-a mers mai bine dupa ce Eurostar i-a interzis accesul in trenurile care mergeau in Franta.

Atat compania aeriena cat si cea de transport feroviar au invocat motive de securitate. Asa se face ca tanarul ramasese blocat in Statele Unite de la sfarsitul lunii octombrie din cauza ca nu avea cu ce sa se intoarca.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 Nici cu pachebotul nu a avut succes. Compania maritima a pachebotului Queen Mary, care asigura leg?tura New York-Southampton sudul Angliei, a refuzat, de asemenea, sa il primeasca, invocand "motive de securitate medicala".
 
 
Cand a ajuns totusi in Marea Britanie, s-a lovit de refuzul companiei Eurostar, care a invocat motive de securitate legate de regulile de evacuare in tunelul de sub Canalul Manecii.
 
Barbatul sufera de o dereglare hormonala si e traiat la Clinica Mayo din Minnesota, SUA, de multi ani. Din cauza celor 230 de kilograme se deplaseaza intr-un scaun cu rotile cu motor si are nevoie aproape in permanenta de oxigen si supraveghere medicala.  

 

Tags:
Unui tanar francez obez i s-a interzis accesul in avion si in Eurostar
obezitate
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare