Nikotinoff Picaturi - te scapa de dorinta de a fuma si asta fara efecte secundare

Nu vreau sa intru in detalii si sa explic de ce fumatul este atat de nociv pentru organism, pentru ca deja stiti toate acestea. Vreau sa ma axez pe modul cum te poti lasa de fumat fara a resimti efectele secundare, care fac multe persoane sa revina la vechiul obicei de a fuma. Simptomele sunt de deranjante incat descurajeaza si fac munca grea oricarei persoane care a oprit fumatul. De asemenea, nu o sa intru in detalii nici cu nicotina cu care s-a obisnuit creierul dupa atatia ani de fumat. De aici si dependenta! Creierul se obisnuiteste cu aceasta substanta si o cere mereu, dar cum orice invat are si dezvat, se aplica si in cazul fumatului.
 
 
Poate nu stiati, dar organismul devine foarte slabit in procesul de renuntare la fumat si are nevoie de multe vitamine si minerale ca sa se puna pe picioare. Acestea le gasim la orice plafar si in orice farmacie, dar nu este de dorit sa gasim toate acestea intr-un singur produs? Un astfel de produs ar fi Nikotinoff, care te ajuta sa te lasi de fumat si iti aduce necesarul de vitamine ca sa nu resimti acele simptome neplacute. Si ia ghici! Ai nevoie doar o cura de 1 luna pentru a scapa definitiv de aceasta dependenta si te vei bucura de o detoxifiere ca la carte, pentru ca elimina toate substantele toxice din corp, fapt care nu permite acumularea kilogramelor in plus.
 
Noul produs Nikotinoff poate fi considerat o cura completa de renuntare la fumat. Nu am auzit sa mai fie suplimente atat de puternice si care sa actioneze pe toate planurile. Multe dintre cele care exista pe piata iti stopeaza doar pofta de moment de a fuma, iar simptomele binecunoscute de dupa stoparea fumatului tot apar. Plus de asta, majoritatea contin substante chimice si mi se pare ca devii dependent de ele daca nu vrei sa mai fumezi. Produsul descoperit de mine nu da dependenta si trateaza definitiv pofta de fumat. Ce poate fi mai minunat decat atat?

 

Ce ingrediente stau la baza picaturilor Nikotinoff si ce beneficii aduc ele?

Am spus deja anterior ca acesta ar fi un supliment care aduce si un aport ridicat de vitamine si minerale necesare organismului pentru a se fortifica. Acestea te ajuta sa-ti detoxifiezi corespunzator organismul, adica sa elimini toate substantele nocive din corp si-ti regenereaza toate functiile interne. In plus, produsul mai contine si diverse plante medicinale si niste substante naturale ce poarta numele de saponine, care blocheaza receptorii de placere de la tigari si determina organismul sa reactioneze la interactiunea cu nicotina. Astfel, pofta excesiva de a fuma va disparea si nu veti mai fi in sevraj. Simptome ca iritabilitate, nervozitate, oboseala excesiva, tuse si altele va sunt binecunoscute.
 
Asemenea ingrediente unice pentru un produs anti-fumat nu puteau sa nu aduca o serie de beneficii precum:
  • Elimina dependenta psihologica
  • Nu mai simti nevoia de a fuma sub influenta alcoolului
  • Dispare pofta de fumat
  • Previne cresterea in greutate
  • Elimina dependenta fizica
  • Curata organismul de toxinele datorate tutunului
 
*Bineinteles, mai sunt si alte beneficii, dar nu apuc sa le enumar aici asa ca nu va ramane decat sa va uitati pe pagina oficiala a produsului.
 

Cum se utilizeaza Nikotinoff?

Nu vad sa fie probleme in administrarea acestui supliment anti-fumat. Este natural 100%, nu da efecte secundare daca este consumat corespunzator si se administreaza foarte usor. Ai nevoie sa-l consumi de 3 ori pe zi dupa masa si te bucuri de toate beneficiile. Nu-ti trebuie decat un pahar cu apa calda in care dizolvi 30-40 de picaturi din produs. Amestecati bine si consumati amestecul. O cura completa de tratament dureaza 30 de zile, iar efectele sunt de durata.
 
Ca sa beneficiati de cele mai bune rezultate, se recomanda sa actionati si voi pe partea de detoxifiere a organismului. Nu strica sa abordati o dieta de detoxifiere. Este adevarat ca si acest supliment natural ajuta la detoxifere, dar daca il imbinati cu o alimentatie corespunzatoare, veti elimina si mai multe toxine si chiar excludeti orice risc de a va ingrasa. In general trebuie sa se consume multe legume si fructe. Cu ajutorul legumelor puteti face diverse mancaruri. Le puteti consuma crude sau in diverse combinatii foarte gustoase. Nu aveti idee ce salate puteti crea pentru detoxifere si ce aspectuale sunt. Trebuie doar sa le consumati zilnic ca sa va curatati organismul de toate toxinele.
 
Fructele si ele pot fi consumate in numar de cate 4-5 pe zi  fie crude, fie sub forma de sucuri naturale detoxifiante. In varianta sucurilor sunt si mai gustoase, plus de asta puteti face diverse combinatii din ele si o sa va racoriti. Nu se poate face o detoxifiere corecta fara consumul de multe lichide zilnic.

De unde cumpar Nikotinoff? Este bun pentru renuntarea la fumat sau nu?

N-am auzit sa fi aparut si in plafare si farmacii, desi este un supliment natural, dar cu siguranta il puteti comanda de pe internet de pe site-ul oficial. Este necesar acolo sa completati un formular de comanda cu datele personale, iar un operator o sa va sune ca sa-i confirmati comanda facuta. Produsul am vazut ca ajunge de regula in 3 zile lucratoare, iar plata se face la sosire. Atunci cand va suna pentru comanda, profitati de ocazie si intrebati toate nelamuririle pe care le aveti, daca aveti. Pretul este si el destul de mic pentru un produs natural atat de puternic si complex. Nu m-am asteptat. De regula, produsele de genul sunt mult mai scumpe. Pretul ar fi 149 Lei cu ajutorul reducerii de 50%, iar pretul initial este de 298 Lei. Recomand sa urmariti reducerile ca sa beneficiati de cel mai bun pret, dar trebuie sa va grabiti sa nu se epuizeze stocurile!
 
Am citit multe pareri despre produs, atat pe pagina oficiala cat si de pe diverse forumuri de pe internet si pot spune cu certitudine ca functioneaza. Multe persoane au spus ca nu mai fumeaza de peste 9-12 luni, ceea ce este minunat. Asta inseamna ca efectele sunt de durata chiar si dupa incetarea administrarii si nicio persoana nu a resimtit clasicele simptome specifice opririi fumatului. Greutatea a ramas la fel si nimeni nu a fost irascibil. Ma astept sa fie si persoane care sa nu fie ajutate de produs. Daca umbli cu pachetul de tigari in buzunar normal ca nu vei reusi sa te lasi de fumat. Produsul te ajuta, intr-adevar,dar iti trebuie ambitie si determinare sa te lasi de fumat complet. Daca nu vrei sigur sa renunti la fumat, este lesne de inteles ca produsul nu este pentru tine.
 
Cine a mai utilizat Nikotinoff? Care au fost rezultatele?

 

Tags:
remediu fumat
scapa de fumat
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare