Vaccinul de slabit te lasa insarcinata

Ba sunt prea ieftine, ba prea promit marea cu sarea si odata cu ele o silueta de vis in 2 pasi. Problema este ca in loc sa slabesti, ramai insarcinata mult mai repede decat ti-ai dori pentru ca vaccinul de slabit contine hormoni de fertilitate. Nici masculii feroce din viata noastra nu au parte de efecte adverse mai moderate. Retin lichide si se fac cat un butoi.


Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Nu inventez, este o alerta data de insasi Agentia Nationala a Medicamentului care arata cu degetul vaccinul pentru slabit “Metabolite Adelgazante” despre care se spune ca are proprietati miraculoase.

 

 

 


Nu, nu iti ofera o talie de viespe, dimpotriva, influenteaza fertilizarea si te trezesti apoi cu burta la gura. Recte te trezesti cu mult mai multe kilograme in plus fata de cate aveai pana sa iti treaca prin cap sa incerci tratamentul minune.

 

 

 


Produsele de slabit contrafacute contin sibutramina, substanta care l-a bagat pe Mutu cu un picior in groapa. Promisiunile de pe eticheta sunt pe cat de ofertante pe atat de ireale. Vaccinul de slabit promite ca te ajuta sa slabesti 6 kilograme in 16 zile. In conditiile in care eu abia daca am slabit 2 kilograme intr-o saptamana cu regim de la nutritionist, imaginati-va cat de nociv poate fi.

 

 

 


Partea ironica este ca, din fericire, mai nimeni nu slabeste. Femeile ajung sa fie mai fertile ca pamantul din gradina Edenului iar barbatii se transforma in mici butoiase pline ochi din cauza ca incep sa retina lichide in organism.

 

 

 


Pe langa vaccinul periculos mai sunt puse la zidul rusinii alte doua ceaiuri chinezesti pentru slabit, care la randul lor contin sibutramina. Nu cumparati "La Jiao Shou Shen" sau "Fruta Plant" oricat de multe v-ar promite. Riscati sa va imbolnaviti si sa ajungeti obezi.

 

 

 


Cele mai usoare cai ascund intotdeauna surprize, majoritatea neplacute. Oamenii tind sa isi protejeze propriul confort. De ce sa se miste pana la sala, de ce sa faca putin efort fizic sau sa incerce sa manance mai sanatos ? Nu e mai usor cu un click ? 

 

 


Ei bine, nu. Nu e mai usor pentru ca toate prostiile pe care le comandati de pe internet nu reusesc decat sa va grabeasca drumul spre boli, sarcini nedorite sau corpuri mai scheletice decat le doriti.
Lasati mouse-ul jos si pune-ti mana ramasa libera pe o gantera. Asta e inceputul corect !

 

Tags:
metabolite adelgazante
la jiao shou shen
fruta plant
pastile de slabit contrafacute
ceaiuri de slabit
vaccin pentru slabit
cure
diete
Agentia Nationala a Medicamentului
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare