Varza de Bruxelles cu usturoi, lamaie si parmezan

100 de grame de varza de Bruxelles inseamna doar 43 de calorii, deci poti sa mananci fara nicio grija. Reteta pe care ti-o propunem azi nu contine alimente grele si este usor de facut chiar si pentru cineva care nu a gatit niciodata varza de Bruxelles. 

 
Ingrediente 
  • 450 de grame de varza de Bruxelles spalata si taiata in jumatati 
  • 2, 3 catei de usturoi 
  • 2 lingurite de zeama de lamaie
  • 2 linguri de ulei de masline 
  • sare de mare, piper proaspat macinat
  • parmezan proaspat ras
 
Incinge cuptorul, iar in timpul acesta amesteca varza de Bruxelles cu uleiul de masline si cu zeama de lamaie. Presara piper si sare si amesteca din nou. Asaz-o pe un strat de foaie de copt, intr-o tava si bag-o la cuptor pentru 25 - 30 de minute. Nu uita sa intorci jumatatile, astfel incat sa fie aurii pe toate partile. 
 
Serveste varza de Bruxelles cu zeama de lamaie si parmezan proaspat ras. 
 
Tags:
varza
bruxelles
parmezan
usturoi
lamaie
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare