VIDEO 70 de exercitii cu mingea medicinala in 11 minute

Atunci cand te plictisesti de aceleasi exercitii, ai nevoie de un element nou, care sa-ti trezeasca interesul si care sa-ti faca treaba mai distractiva. Nu ai nevoie decat de o minge, preferabil medicinala, si totul va fi mult mai usor. 

Abdomene cu picioarele pe minge
 
Asaza-te in fund, cu genunchii indoiti si cu talpile pe o minge, in timp ce iti pastrezi spatele drept si te tii cu mainile de zona din spatele genunchilor. Lasa-te usor pe spate, in timp ce lasi mainile sa-ti alunece spre pulpe, si ruleaza mingea de la varfuri spre calcaie. Revino in pozitia initiala si repeta de 10 - 15 ori. 
 
 
 
Abdomene cu picioarele incrucisate
 
In acest caz, mingea are rolul de a te ajuta sa-ti lucrezi mainile in timp ce te straduiesti sa rezisti cat mai mult intr-o pozitie nu tocmai comoda. Asaza-te in fund, incruciseaza picioarele in timp ce le tii ridicate in aer si indoaie-ti trunchiul exact ca in imagine. Mentine aceasta pozitie si muta mingea dintr-o mana in alta, cu miscari ample. Daca ti-e greu, poti sa pui talpile pe podea. Repeta de 20 de ori. 
 
 
Exercitii pentru muschii abdominali cu mingea deasupra capului 
 
Intinde-te pe spate, cu picioarele indoite in unghi de 90 de grade si cu mingea deasupra capului. In acelasi indoaie picioarele si timp adu mingea inainte, astfel incat sa-ti atingi sireturile. Apoi, cand ridici din nou mingea deasupra capului, intinde picioarele fara sa le atingi de sol. 
 
 
 
Pentru mult mai multe exercitii, mai exact 67, iti oferim un filmulet de doar 11 minute care sa te ajute sa iesi din monotonia de a face mereu aceleasi lucruri. Sunt exercitii de echipa sau pe care le poti face singura, de rapiditate sau cu miscari lente, care-ti lucreaza mainile, picioarele sau abdomenul. Oricum, filmuletul este amuzant si energic, pentru ca la realizarea lui au participat multe persoane. 
 
Tags:
minge
exercitii
sport
abdomene
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare