Profesoara de yoga care a invins gravitatia (si pronosticurile pesimiste)

Jessamyn Stanley, de 27 de ani, a demonstrat ca nu trebuie sa fii tras ca prin inel ca sa poti face yoga. Femeia este supraponderala, dar 59 000 de persoane ii admira pe Instagram usurinta cu care face asane foarte complicate. 

Jessamyn recunoaste ca nu are corpul unui profesor obisnuit de yoga, dar asta nu a impiedicat-o sa exerseze si mai ales sa predea. Spune pur si simplu ca se simte unica, iar cursantii sai sunt de aceeasi parere, din moment ce ii frecventeaza cele trei clase pe care le are pe saptamana. 
 
"In aceasta vara o sa predau in fiecare weekend intr-un colt diferit al tarii", spune femeia din Carolina de Nord, SUA. 
 
 Ea povesteste ca n-a fost dragoste la prima vedere cu yoga, ba din contra. Dupa ce matusa sa a dus-o la un curs de hot yoga, dupa o experienta care i s-a parut adolescentei de 16 ani atunci "iadul pe pamant", Jessamyn a declarat cu inversunare ca este "anti-yoga". In 2011, s-a lasat induplecata de o prietena care a insistat sa mai incerce o data Bikram yoga si mai ales sa profite de o oferta de pe un site de reduceri. Asa a inceput totul.
 
 
Pentru Stanley este mai important cum te simti cand faci yoga, nu cum arati. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 "Le spun mereu oamenilor (in special femeilor) sa nu mai trimita energii si ganduri negative catre corpurile lor. Aceasta energie negativa este responsabila pentru toata nefericirea corpului", a spus aceasta. 
 
 
 
 
 

When I'm asked "Why do you practice #yoga so much?" or "How do you get motivated to get on your mat?", I think I'm expected to rattle off a list of health benefits or exercise goals. But the only true reason I can muster is because my practice literally gives me life. It is my therapy- it pulls me through the darkest moments, the moments when the winds of change are blowing so agressively that my practice serves as the only piece of outerwear that counts. If you have ever struggled, if you've ever been pulled asunder, if you've ever lost focus- establish a home yoga practice. I promise you won't regret it. Song is No Doubt "New" Bottoms- @fractal.9 (use 'fractal9plus' for a discount at check out!) #Natarajasana #Dancerpose #backbend

A video posted by Jessamyn (@mynameisjessamyn) on

Tags:
yoga
slab
gras
supraponderal
sport
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare