VIDEO Reactiile dure pe care le-a primit o bloggerita la pozele sale fara machiaj

Em Ford este blogger de beauty si a realizat un filmulet in care apare fara makeup, lasand la vedere acneea cu care se confrunta. A primit mii de comentarii, multe dintre ele jignitoare si agresive. 

Acum 3 luni, Em Ford a inceput sa posteze pe retelele de socializare fotografii in care nu are deloc machiaj. Pentru ca sufera de acnee, fata a primit in jur de 100.000 de comentarii. Problema este ca mare parte dintre acestea au fost jignitoare, rautacioase si agresive. 
 
"Cand tenul meu a inceput sa-mi creeze probleme anul trecut, am inceput sa ma ascund si sa simt ca nu arat acceptabil pentru social media. Atunci am realizat ca trebuie sa ma intreb de ce ma simteam asa", spune bloggerita. 
 
"Nici nu pot sa ma uit la ea", "Ce naiba s-a intamplat cu fata ei?" "Pe bune, s-a spalat vreodata pe fata?", "Scarbos", "Oribil" au fost unele dintre mesajele pe care le-a primit. 
 
 
Ce a surprins-o pe fata este ca i-au scris si multe persoane care au rezonat cu ea, care se ascundeau din cauza acneei si care si-au pierdut increderea in ele. Acestea ii cereau sfaturile si ajutorul. 
 
Atunci cand Em Ford a inceput sa posteze fotografii cu tot cu machiaj, comentariile pe care le-a primit au fost "Esti foarte draguta", "Esti frumoasa", "Imi place machiajul tau", dar care au devenit in curand "Ai prea mult machiaj pe fata", "Asta ar trebui sa fie ilegal", "De-asta am eu probleme cu increderea in mine", "Esti foarte urata, de-aia ai folosit atat de mult machiaj". 
 
"Suntem atat de obisnuiti sa vedem imagini false ale perfectiunii si ne comparam cu standarde nerealiste de frumusete, incat poate fi foarte greu sa-ti amintesti ce este cel mai important: Tu esti frumos/frumoasa!", a spus Em. 
 
"Am vrut sa realizez un film care sa demonstreze cum social media poate stabili asteptari nerealiste atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor". 
 
Videoul a inregistrat 1.330.000 de vizualizari din data de 1 iulie, cand a fost postat pe Youtube. 
 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 
Tags:
machiaj
frumusete
social
acnee
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare