Vita Energy – slabesti in timp record, consumand dulce

Nu v-ati saturat sa vi se spuna ca puteti slabi doar printr-o dieta restrictiva si exercitii extenuante la sala de fitness, pentru care nici nu aveti timpul necesar? Societatea actuala este una alerta si avem nevoie de solutii rapide de rezolvare a problemelor. Chiar daca ai timp sa apelezi la o dieta, lucrurile nu-s deloc usoare. Trebuie sa-ti stabilesti din timp meniul si sa te aprovizionezi cu alimentele necesare, se calculeaza portiile, dar este greu sa rezisti tentatiei de a nu manca dulciuri si produse de patiserie.
 
 
Astazi m-am gandit sa vin in sprijinul persoanelor care vor sa slabeasca usor si rapid, dar fara complicatii si restrictii. Credeati ca nu este posibil asa ceva? Cu un produs precum Vita Energy, totul este posibil. Nu doar ca va ajuta sa topiti un numar considerabil de kilograme in doar o cura de 14 zile, este si un cocktail dulce si este si un medicament pentru sanatate. Veti putea slabi fara a depune efort si fara restrictii alimentare, datorita secretelor din compozitie pe care nu le mai are niciun alt produs destinat procesului de slabire si asta nu doar pentru ca sunt naturale 100%, ci si pentru ca sunt unice. Sunt sigura ca v-am captat deja atentia, asa ca haideti sa aflam mai multe.
 

Care sunt ingredientele si modul lor de actiune? Aduc ele beneficii?

Dupa cum spuneam si anterior, este vorba despre un supliment naturist destinat slabirii rapide si sanatoase, te ajuta sa tii foamea sub control si iti faci si moftul de a manca dulce. Culoarea si gustul sunt absolut minunate. Nu ai cum sa rezisti. Este un produs pentru slabire care iese din multimea de alte produse de acelasi gen prin foarte multe calitati si asta datorita secretelor din compozitie.
 
 
La baza acestui supliment alimentar stau capsunile, dar nu orice capsuni, ci unele care cresc intr-o anumita zona din Tanzania, ale caror flori au fost polenizate de albine fara ac doar o data pe an. Si specia de albine este unica, deoarece se intalnesc doar in zona mentionata. Capsunile despre care va spun sunt din soiul rar Alba, sunt crescute fara compusi chimici si culese manual, lucrui care favorizeaza imbogatirea compozitiei lor cu pectina, care are rolul de a accelera arderea grasimilor din organism.
 
 

Capsunile de Alba mai au in compozitie urmatoarele:

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

  • 37% mai multi antioxidanti
  • 44% mai multe vitamine
  • Pectidele sunt unice
  • Concentratie ridicata de magneziu si fier
 
 
As spune ca numai acest ingredient, capsunile de Alba, aduc o multime de beneficii, dar nu este singurul. In formula suplimentului sunt si alte ingrediente la fel de importante, ingrediente active, care lucreaza in permanenta si aduc beneficii, iar in cantitatea potrivita rezultatele sunt miraculoase. Este adevarat ca unele dintre ele le intalnim si la alte produse pentru slabit, dar in niciun caz in combinatia de fata. Haideti sa vedem despre ce este vorba si care sunt celelalte elemente:
 
  • Proteina din zer – purifica, regenereaza si stimuleaza organismul
  • Izolat proteic – normalizeaza si accelereaza metabolismul, favorizand arderea grasimilor
 
 
Toate aceste ingrediente naturale nu fac altceva decat:
 
- sa inhibe senzatia de foame
- restarteaza metabolismul pentru un timp indelungat
- arderile in corp de imbunatatesc
- scapi de pofta de dulce
- iti imbunatatesti si digestia
- organismul capata o stare generala de bine si asta doar cu ajutorul antioxidantilor, care te feresc de radicalii liberi si ajuta si la functiile organelor interne
 
 
In sfarsit vorbesc despre un supliment natural care poate fi considerat un desert savuros, poti manca de vrei, doar ca nici nu vei simti nevoia sa consumi mult din acele alimente, intrucat concentratia de magneziu si fier din produs te scapa de senzatia de foame. Pentru cine nu stie, carenta acestor elemente dau o pofta de mancare excesiva, care aduce cu sine multe kilograme in plus.
 

Cum se consuma?

Este vorba despre un supliment natural care este sub forma de pudra, care se dilueaza in apa, lapte sau suc natural 100%, facut in casa. Nu se consuma asa dupa ureche, ci doar dimineata, la micul dejun si cu 3 ore inainte de somn. Cura se tine timp de 14 zile, dar daca vrei sa scapi de un numar mult prea mare de kilograme, recomand si 2-3 cure pana devii multumit de propria greutate.
 
 

De unde se achizitioneaza si care sunt parerile cumparatorilor?

Tinand cont ca este vorba despre un produs nou aparut pe piata romaneasca, nu-l veti gasi in farmacii sau plafare, desi este naturist si bun pentru sanatate. Cel putin nu inca. Dar il puteti achizitiona la un pret destul de accesibil pentru un produs care aduce atatea beneficii pentru slabire si o stare imbunatatita de sanatate, care iti mai potoleste si pofta de dulce, fiind el insusi un desert dulce. Pretul este de 183 Lei, dar trebuie sa va grabiti, deoarece stocurile se epuizeaza la fel de repede cum iti topeste kilogramele produsul. Ca sa evitati contrafacerile, recomand sa se comande online de pe pagina oficiala a produsului, unde va trebui sa completati un formular cu datele personale, care sunt confidentiale, iar apoi sa confirmati telefonic comanda cand va suna un operator de la suport. Orice alte intrebari se intreaba la telefon.
 
 
Initial nu as fi crezut ca un supliment dulce, te ajuta sa slabesti considerabil, cu toate ca este natural, dar ceea ce nu mi-a trecut prin cap este faptul ca dulceata se datoreaza ingredientelor naturale si nu chimice si nu fac rau siluetei. Am vazut atat pe site-ul oficial cat si pe diverse forumuri de pe internet ca produsul chiar face ceea ce promite, aspect care nu poate decat sa ma bucure. Cumparatorii au spus ca practic li s-a schimbat stilul de viata in bine si se bucura de un corp atragator si sculptat. Personal, recomand cu drag Vita Energy!
 
 
Pareri negative nu am vazut, dar daca va fi cazul, ceea ce pare greu de crezut, imi doresc sa fie bine argumentate pentru a servi ca ajutor viitorilor cumparatori. In rest, sper sa apara cat mai multe pareri din partea celor care au incercat deja produsul si sa impartaseasca cu noi cum li s-a schimbat viata.

 


Tags:
slabire rapida
vita energy
energie corp
dieta dulce
magneziu
vitamine
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • paraschiv
    1. paraschiv 26.01.2018 09:47

    minciunu si iar minciuni ..de pacalit Romani de buna credinta.. iau de peste 2 luni si rezultate 'ioc' am luat tzeapa de tzeapa... am dat o pensie pe niste prostii... nu va mai lasati pacaliti romanii

  • Ilarie
    2. Ilarie 30.05.2018 13:15

    Eu folosesc acaiberry 900 si sunt multumit de rezultatele obtinute. Bineinteles ca fac sport in fiecare zi si am grija la ceea ce mananc.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare