Vrei o viata sexuala implinita? Fa sport!

 

Toti cei care fac in mod regulat exercitii fizice, fie ca este vorba despre alergare sau exercitii la sala de fitness au parte de o viata sexuala impinita si reusita. In plus, persoanele care includ in rutina lor zilnica exercitiile fizice au mai multa incredere in sine, domina relatiile sociale si sunt mult mai convingatori in relatiile cu partenerii lor. Aceste concluzii au fost publicate de The Telegraph  care a prezentat rezultate unui studiu realizat de australieni.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Studiul a dovedit ca sedentarii au o viata sexuala neimplinita si sunt de cele mai multe ori inadaptati din  punct de vedere social si marginalizati. De partea cealalta sunt persoanele active, care practica diferite activitati sportive, in mod regulat si care au un nivel crescut de testosteron si adrenalina. Aceasta bonificatie hormonala castigata in urma exercitiilor fizice, duce la o crestere direct proportionala a libidoului. Fenomenul a fost remarcat atat la femei cat si la barbati. 

 

Cercetatorii au confirmat, in acest fel, legatura directa care exista intre activitatea sexuala si exercitiile fizice. Mai precis, oamenii de stiinta au relevat ca extista o conexiunie directa intre conditia fizica a unui individ si personalitatea acestuia. Mai simplu sus, invingatorii fac fitness!

 

Sportul imbunatateste starea generala a organismului, acesta este un fapt unanim cunoscut. Exercitiile de fitness iti dau incredere in tine si te face sa poti aborda cu mai multa usurinta persoane de sex opus, sustin autorii acestei analize.

 

Demonstratia concreta a legaturii benefice care exista intre fitness si viata sexuala a fost facuta pe soareci de laborator. Soarecii care nu au avut posibilitatea sa faca miscare au fost apatici si indiferenti fata de exemplarele de sex opus, in timp ce soarecii care au putut face miscare au fost foarte activi, inclusiv din punct de vedere sexual. Acelasi fenomen se intampla si in gradinile zoologice. Animalele aflate in captivitate refuza sa se reproduca, iar lipsa de activitate fizica este principala cauza.

 

In concluzie, daca vrei o viata sexuala implinita, ai o solutie la indemana! Du-te la sala!


Tags:
sex
fitness
testosteron
adrenalina
viata sexuala
sedentarism
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare