Apa micelara BIO cu Acid Hialuronic

News 06.06.2014 Andreea Pietrosel

Apa micelara este un produs revolutionar care permite curatarea, demachierea, tonifierea si hidratarea tenului. Azi o puteti gasi la un pret excelent pe Prefero.

Organismul uman uman contine 70% apa, deci este evident ca hidratarea este absolut necesara. In afara de cei 2 litri de apa pe care este recomandat sa ii bem zilnic, hidratarea trebuie sa vina si din exterior, cu ajutorul cremelor si lotiunilor specifice. Apa micelara este un produs cosmetic inedit, pentru ca foloseste o tehnologie inovatoare pentru curatarea si demachierea tenului. Modul de functionare al apei micelare se bazeaza pe micele, niste structuri moleculare de forma sferica.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

In contact cu particulele de sebum, praf, machiaj, ele actioneaza ca niste asimilatori si le inglobeaza in interiorul lor. Tenul este, astfel, eliberat de murdarie, fara a ramane uscat. Pielea nu necesita clatire nici inainte, nici dupa folosirea apei micelare.

Apa micelara cu acid hialuronic de la Cap Cosmetics se adreseaza tenurilor sensibile. Acidul hialuronic se regaseste in mod natural in diferite tesuturi: piele, fluidele articulatiilor, tesuturile conjunctive. Este un glicozaminoglican si este unul dintre cele mai importante elemente extracelulare pe langa elastina si colagen. Acidul hialuronic are capacitatea de a atrage si retine o cantitate mare de apa, conducand astfel la refermizarea, tonifierea si cresterea elasticitatii pielii.

 

CAP Cosmetics, unde este produsa aceasta apa micelara, este o mica firma de familie situata in sud-vestul Frantei, la 50 km de Toulouse. CAP Cosmetics ofera o gama larga de produse cosmetice organice de cea mai buna calitate. Toate produsele sunt fabricate in laboratorul firmei din Franta, folosind procese tehnologice certificate ECOCERT, cu cele mai bune ingrediente bio de pe piata franceza.

Tags:
Apa micelara BIO cu Acid Hialuronic
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare