Cum afli daca painea ta e contaminata

News 23.09.2013 Andreea Pietrosel

Inspectorii de la Protectia Consumatorului au descoperit franzele cu bacili sau facute din faina expirata, la trei sferturi dintre cei aproape 1000 de comercianti pe care i-au verificat. In final, 28 de tone de produse de panificatie au fost retrase de pe piata. Stirile Pro Tv anunta scrie ca in unele locuri inspectorii au gasit paine contaminata cu Bacillus Mesentericus. Acesti bacili se inmultesc daca painea incinsa nu e lasata la racit si e impachetata in punga de plastic. Cum ne dam seama daca painea noastra e contaminata? Simplu: rupem painea in doua, iar daca miezul are o consistenta cleioasa, de culoare maronie, e prezent bacilul.

Nici toamna nu scapam de alergii. Romania Libera scrie ca toamna, buruienile cu flori sunt cel mai mare declansator al alergiilor. Majoritatea plantelor isi incep polenizarea in august ?i acest proces se poate prelungi si in timpul lunilor de toamna. Majoritatea oamenilor care sunt alergici primavara si vara manifesta alergii si in timpul toamnei. Pentru copii, inceputul unui nou an scolar poate fi semnalat si ca inceputul alergiilor de sezon.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
Cum afli daca painea ta e contaminata
alergii de toamna
paine stricata
tratament alergii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Alergii si mituri Afectiuni

    Alergii si mituri

    19.04.2013

    Auzi sunetele astea? Asculta putin : stranuturi si nasuri trase se aud peste tot in jurul tau fie ca este la birou, la cursuri sau acasa. E clar, a inceput sezonul alergiilor. Daca ar fi sa tinem...

    mai mult
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare