Delia in “Ce se intampla, doctore?”: “Cea mai lunga dieta a durat doua zile!”

News 01.07.2014 Andreea Pietrosel

Numarul de iulie al revistei “Ce se intampla, doctore?” care a aparut, luni, pe piata deschide cititorilor sai apetitul pentru vacanta.

Iar prima invitatie catre relaxare o face Delia, care a pozat sexy, in costum de baie, la piscina, pentru numarul de iulie al celei mai citite reviste de sanatate si frumusete din Romania.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Vedeta este pasionata de calatorii si vorbeste despre cateva dintre experientele traite departe de casa. “Africa e un taram pur, neatins de (prea multa) tehnologie, e salbatic. Bineinteles, ma refer la triburi, unde am si fost. tin minte ca mi-am filmat singura un videoclip in niste triburi si oamenii de acolo erau fascinati de faptul ca eram albi, iar eu blonda. imi puneau mana pe par si zambeau intruna”, spune Delia, care desi se prezinta impecabil, nu este adepta curelor de slabire tinute pe termen lung.

“Nu am reusit niciodata sa tin o dieta mai mult de doua zile. Sunt o persoana plina de viata si poate chiar gurmanda. imi place macar sa gust din ceva, iar asta nu face deloc bine intr-o dieta. Poate sunt norocoasa si cu un metabolism rapid. Dar, daca trebuie sa slabesc, nu mananc dupa ora 20.00 si beau foarte multa apa”, declara Delia.

Din numarul de iulie al revistei “Ce se intampla, doctore?” cititoarele pot afla adevarul despre curele de detoxifiere, iar nutritionistul Mihaela Bilic realizeaza un calcul uluitor si ne spune ca intre 20 si 60 de ani consumam nu mai putin de 40 de tone de alimente.

Articole ample sunt dedicate serumurilor pentru piele, alimentelor ieftine care stimuleaza slabirea si sporturilor de vara precum kite-ul.

Destinatia de vacata recomandata in iulie de “Ce se intampla, doctore?” este Insula Corfu din Grecia.

In iulie, revista “Ce se intampla, doctore?” va fi distribuita impreuna cu un exemplar de colectie al revistei The ONE.

Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare