Cea mai buna masca reparatoare care salveaza parul uscat

News 21.03.2014 Andreea Pietrosel

Niciodata nu suntem multumite de parul nostru. Cand cineva se plange ca are parul gras si nu poate iesi din casa cu el nespalat, apare imediat cineva la polul opus care se plange de aspectul inestetic al parului uscat pe care il poseda.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Daca marele dezavantaj al parului gras este ca are un aspect uleios, care il face sa para nespalat, la parul uscat, orice ai face – nu pare sa arate niciodata bine. Un par uscat mai are dezavantajul ca se deterioreaza repede, firele de par se subtiaza, se rup si nu stau in niciun fel sa le aranjezi. Mai mult, odata cu subtierea firelor de par apare un alt efect neplacut, parul se electrizeaza de fiecare data cand imbracam anumite haine, se ridica in toate partile sau se lipeste de fata.

Gasesti aici 6 remedii naturiste pentru parul uscat.

Cum a ajuns parul sa aiba un asa aspect tern? E strict cauza actiunilor tale: fie folosesti un sampon nepotrivit, fie te speli pe cap prea des si te usuci in acelasi rimt ametitor.  

Ce sa faci ca sa nu mai ai parul uscat

Nu te gandi ca trebuie sa faci tot felul de vrajitorii cronofage. Stim ca nu ai timp, tocmai de aceea iti oferim ceva la indemana. O masca reparatoare pentru par cu ulei de Argan, Jojoba si Shea care inglobeaza in cei 150 mililitri ai ei un complex de ingrediente naturale, ce va reda instant sanatatea si frumustea naturala a parului tau!

Este o masca produsa in Franta, destinata ingrijirii parului uscat, fragil, agresat de vopsit si coafat excesiv.

Ce face ea?

Hraneste parul si il restructureaza, prin combinarea poprietatilor reparatoare ale untului de shea, uleiurilor de argan, jojoba si borago. Cum folosesti masca reparatoare pentru par uscat Masca se aplica o data sau de doua ori pe saptamana pe parul proaspat spalat. O cantitate mica se intinde pe toata lungimea firului de par, insistand la varfuri si evitand radacina.

Se lasa sa actioneze 5-15 minute, apoi se clateste. In cazul parului fragil, masca poate fi utilizata la fiecare spalare. Pentru hranirea intensa si in profunzime a firului de par, se recomanda aplicarea unui strat gros de masca, apoi infasurarea parului intr-un prosop cald si umed, pentru 30 minute.

Numai azi gasesti masca reparatoare pentru par cu ulei de Argan, Jojoba si Shea pe Prefero la un pret excelent. Nu rata oferta care te scapa de parul uscat!

 

Tags:
Cea mai buna masca reparatoare care salveaza parul uscat
masca par uscat
tratament par uscat
ulei de argan
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare