Café Verona

Sau poate e o combinatie, ca sa nu discreditez pe nimeni. In Café Verona m-au purtat pasii de 2 ori. Prima oara am ajuns acolo in prima zi cu ninsoare de anul trecut, dupa 3 ore de batut Bucurestiul cu piciorul drept.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

A doua oara am fost purtata de dorul de limonada. Daca nu stiati, aici se gaseste cea mai buna limonada din oras. Acra cat sa te trezeasca la viata si piscatoare cat sa-ti dea impulsul de care ai nevoie pentru a termina ziua in tonuri positive.


Este locul in care se refugiaza cei care isi petrec verile pe terasa din spatele librariei. Aici, in inima fundatiei vilei de pe Pictor Verona timpul sta in loc. Pe acorduri de jazz reusesti sa te rupi de cotidian. Iti clatesti privirea aruncandu-ti ochii pe expozitia de fotografie din cafenea sau te pierzi intr-una din cartile lasate la discretie prin diverse colturi.


Chelnerii sunt prompti si la luarea comenzii si la aducerea ei iar atmosfera este neobisnuit de calda pentru un beci. De altfel persoanele solare pot sta in zone special luminate, iar fotofobii si indragostiti se refugiaza cu success in partile intunecoase.


Design-ul minimalist ma face sa ma simt ca acasa. E un loc in care s-a investit cu cap. Piesele de mobilier sunt special concepute pentru a se integra in peisaj. Mesele si scaunele simple, negre se contopesc cu nuantele de maro roscat ale caramizilor din fundatie.


Preferata mea este baia – un hibrid intre toaleta din fundul curtii si una din spatiul urban. Elementele rustice sunt reprezentate de peretii din caramida si carligul cu care se inchide usa. Ce mai, pentru mine e combinatia perfecta.


In Café Verona se impletesc aromele de cafea cu cele de vin si lipicioasel siropuri provensale. Povestile pot fi potentate cu unul din cele 20 de soiuri de vinuri autohtine sau importate din Franta, Italia, Chile sau Argentina. In plus daca vi se face foame gasiti in meniu sandwich-uri si salate.


Café Verona is the place to be, pentru ca e si locul in care se desfasoara o serie de evenimente de la lansari de carte pana la concerte.

Tags:
cafe verona
carturesti
cafenea
vinuri argentiniene
limonada
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare