Distractie la premiera de gala a comediei #Selfie, la CinemaPRO

News 09.05.2014 Oana Racheleanu

Comedia "#Selfie", regizata de Cristina Iacob, a avut premiera de gala joi seara, la  CinemaPRO. La eveniment au participat personalitati din lumea filmului, a muzicii si a  televiziunii, printre care Andreea Esca si Smiley.

Alaturi de echipa filmului #Selfie, au participat la eveniment vedeta de televiziune Andreea Esca, imbracata intr-un tricou branduit cu titlul filmului, si sotul sau, Alexander Eram, producatorii Alma Bacula, Ruxandra Ion si Andrei Boncea, actrita Ioana Blaj, producatorul Ducu Ion, actrita Andreea Ibacka, regizorii Nae Caranfil, Ioan Carmazan si Catalin Mitulescu, actrita Ada Condeescu, omul de afaceri Dan Sucu si sotia sa, Diana Sucu, actorul Dorian Boguta, Malvina Cservenschi, Lucian Mindruta, Mugur Mihaescu, Iulia Vantur, Dan Cruceru, Florin Calinescu si Mircea Solcanu. 
 
Cel putin la fel de emotionata ca tinerii actori din "#Selfie" a fost si regizoarea comediei, Cristina Iacob, care a declarat pentru MEDIAFAX ca "#Selfie" este filmul sau "de suflet" si debutul sau in lungmetraj. "Este un film de suflet, pentru ca am depus cea mai mare munca de pana acum pentru el si este cel mai aproape de mine", a spus Cristina Iacob.
 
Ea a precizat ca "#Selfie" este un film dedicat tinerilor, care se vor regasi in actiunea acestei comedii. "Este un film pentru ei, este o comedie si cred ca o sa se distreze. Este un film care iti ofera entertainment si situatii crazy, as putea spune", a spus Cristina Iacob.
 
Regizoarea a mai spus ca, desi intotdeauna este mai dificil sa faci o comedie decat un alt tip de film, a fost motivata in realizarea "#Selfie" de faptul ca ei insesi ii place comedia. "Este o chemare a mea catre comedie. Si faptul ca toata lumea imi spune ca este nevoie de comedie si practic publicul este seful nostru si atunci sigur ca m-am ghidat sa ii satisfac dorinta", a spus Cristina Iacob.
 
 
Aceasta a precizat ca "#Selfie" a fost un film foarte dificil, foarte muncit, foarte bine pregatit, cu multe luni de lucru la scenariu. "Scenariul a avut 27 de draft-uri. Castingul a fost iar foarte important si am stat ceva pana am gasit personajele, care cred ca sunt bine alese. Sunt cei mai buni din aceasta tara. A fost o munca a unei mari echipe, nu doar a mea", a spus Cristina Iacob.
 
Referitor la denumirea foarte actuala a filmului, Cristina Iacob a spus: "Denumirea a venit in luna decembrie, cand eu am aflat ce inseamna acest cuvant 'selfie' si anume ca este un autoportret. Mi-am dat seama ca este foarte potrivit. Este exact ceea ce am facut eu, un autoportret al noii generatii. Si am zis 'Asta e!'. Cautam de fapt titlul potrivit si niciunul nu-mi placea atat de tare cum mi-a placut acest nume - 'Selfie'".
 
Alaturi de regizoarea Cristina Iacob, pe scena de la CinemaPRO din Bucuresti au urcat, dupa vizionarea filmului, tinerii actori din rolurile principale - Flavia Hojda, Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Levent Sali, Vlad Logigan si Alexandru Calin. Acestia au fost sustinuti, chiar si in lumina reflectoarelor, de actori deja consacrati care joaca in "#Selfie", precum Razvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Dan Chisu si Razvan Fodor.
 
 
La eveniment au fost prezenti si reprezentanti ai industriei muzicale, in frunte cu Smiley, care poate fi descoperit in filmul "#Selfie" intr-o noua ipostaza, cea de pepenar.
 
Prima comedie cu si despre tineri lansata in ultimii ani pe marile ecrane, "#Selfie" este o productie MediaPro Pictures, o companie MediaPro Entertainment Romania, si Zazu Film, fiind distribuita in cinematografe de Zazu Film.
 
Comedia "#Selfie" aduce distractia de la mare, in premiera, de vineri, in cinematografele Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Cluj Polus, Arad, Arad Galeria, Ploiesti, Afi Ploiesti, Braila, Timisoara, Constanta), Grand Cinema&More Baneasa, The Light Cinema, Cityplex (Constanta, Brasov), Line Cinema (Ramnicu-Valcea), Cine Grand (Botosani), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema 3D Colors (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploiesti), Corso (Bucuresti), Scala (Bucuresti), Europa (Bucuresti), Modern (Craiova), Unirea (Botosani), Dacia (Piatra-Neamt), Sebastian Papaiani (Pitesti), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Arta (Targu-Mures), Patria (Bucuresti), Cinema Ostroveni (Ramnicu-Valcea), Cinema Victoria (Cluj).
 
Premiera de gala de la CinemaPro a fost sustinuta de Cosmote.
Tags:
distractie
comedie
#selfie
cinemapro
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare