Health and Beauty Expo

News 25.10.2010 Andreea Pietrosel

Health and Beauty Expo este un concept international introdus anul acesta si in Romania. E un fel de pepita de aur, locul unde vezi, testezi si cumperi cele mai noi produse pentru sanatate si frumusete.


Am fost intotdeauna un fan al work-shop-urilor. Imi place sa interactionez cu oamenii pentru ca asa inteleg mai bine despre ce e vorba in propozitie.  Asa poti sa testezi produsele, nu doar sa citesti despre ele si poti relationa cu ceilalti participanti, facandu-ti relatii in domeniul in care activezi.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Sunt curioasa sa vad demonstratiile profesionale si sa testez produsele pe care le-am vazut pana acum laudate de profesionisti.


Health and Beauty Expo va avea loc intre 18 si 21 noiembrie la Sala Palatului. Aici sunt programate conferinte pe teme de sanatate si frumusete, demonstratii ale profesionistilor din domeniu, prezentari de moda si lansari de produse. Va dati seama ce desfasurare de forte!


M-au convins! Ma duc mai ales pentru ca organizatorii au pus la punct un program special pentru vizitatorii expozitiei care vor afla, printre altele, despre cele mai noi trenduri in materie de produse de infrumusetare, cosmetica, medicina alopata, medicina traditionala si nutritie.


Ne vedem la Health and Beauty Expo unde Dietetik e mandru partener media.

Tags:
Health and Beauty Expo
nutritie sanatoasa
evenimente Bucuresti
frumusete
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare