#SELFIE, 27 de variante de scenariu

News 23.05.2014 Andreea Pietrosel

Cel mai de succes film romanesc al anului, comedia #SELFIE, o radiografie a generatiei actuale, are in spate o echipa tanara, care a raspuns cerintelor unui public dificil: tinerii din toate timpului.

Pana sa ajunga la varianta actuala, scenariul a trecut prin mana a 4 scenaristi si a avut 27 de drafturi. “Am scris 8 scenarii cu Alex Molico, 7 cu Geo Caraman si 12 drafturi cu Maria Spirache”, povesteste regizorul Cristina Iacob.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Alexandru Molico este cunoscut pentru scenariul filmului “Ceva bun de la viata”, regizat de Dan Pita. Geo Caraman a inceput colaborarea cu MediaPro in 2006 si a facut un master in scenaristica la New York Film Academy. Maria Spirache a facut un an de Politehnica, dupa care s-a razgandit si a dat la UNATC. A terminat sectia de scenaristica in 2012 si scrie despre generatia pe care o reprezinta:  “Am vrut sa facem un film care sa reprezinte generatia noastra, asa cum e acum. Am incercat sa aducem personalitatea tinerilor, asa cum e ea”, spune Maria.

“Marea provocare a scenariului a fost sa aratam generatia asta formidabila care bate la usa. Ne-am dorit ca tinerii care se duc astazi la cinema sa se recunoasca pe ecran. Nu este nici un film didactic, nici unul manierist”, spune Misu Predescu, unul dintre producatorii #SELFIE.

Mai multe despre scenariul #SELFIE si imagini inedite din making off, puteti viziona aici

O premiera pentru peisajul cinematografic romanesc si debutul in lungmetraj al Cristinei Iacob, super-comedia #SELFIE a fost, inca de la primul spectacol, primita cu entuziasm de publicul de toate varstele, demonstrand ca abordarea fresh, subiectul actual si mai ales buna-dispozitie pe care filmul o degaja sunt exact ingredientele pe care spectatorii le asteptau de la un film autohton. La foarte scurt timp de la lansarea oficiala, #SELFIE a devenit deja un adevarat fenomen, fanii din intreaga tara “intrecandu-se” in a demonstra “cat de #selfie sunt”.

#SELFIE ruleaza in cinematografele din tara, astfel:  Arad - Cinema City Atrium si Cinema City Galeria, Bacau - Cinema City, Botosani – Cine Grand si Cinema Unirea, Braila – Cinema City, Bucuresti: Cinema City Cotroceni si Sun Plaza, Grand Cinema&More Baneasa, Movieplex Cinema, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Cinema Studio, Cinema Corso, Cinema Europa, Muzeul Taranului Roman, Cluj – Cinema City Iulius, Constanta: Cinema City si Cityplex, Craiova – 3D Colors si Cinema Modern, Iasi – Cinema City si Cinema Republica, Odobesti – Casa de Cultura CC Giurescu, Oradea – Cortina si Cinema Palace, Pitesti – Cinema City, Ploiesti – Cinema City si Cinema City Afi Palace, Ramnicu Valcea – Line Cinema, Slatina – Cinema Eugen Ionescu, Targu Mures – Cinema Arta si Timisoara – Cinema City.
 

 

Tags:
#SELFIE
27 de variante de scenariu
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare