Goji trateaza insomnia

Stai cu ochii in tavan pana in zori si nu reusesti sa dormi nici dupa ce ai numarat turme intregi de oi ? Salvarea ta sta intr-un superfruct : Goji trateaza insomnia.

Despre proprietatile remarcabile pe care le are Goji am mai citit, nu stiam insa ca acopera pana si aria tulburarilor de somn. Aflati ca superfructul nu doar trateaza insomniile ci ne ajuta si sa dormim mai bine.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Beti suc de goji, capsule sau mancati-l ca atare cam cu o ora inainte de culcare. Asa veti ajuta corpul sa se pregateasca pentru somn.

Cercetarile arata ca, din momentul in care ati adormit, va veti bucura de un somn linistit si va veti trezi odihniti. Adio insomnie!

Micul fruct rosu aduce beneficii uriase organismului. Goji este cunoscut de altfel ca fiind fructul longevitatii. Nu e de mirare, din moment ce ultimele cercetari arata ca are una din cele mai mari concentratii de antioxidanti. Acestia ajuta corpul in lupta cu radicalii liberi si incearca sa tina ridurile la distanta.

Sursa importanta de vitamina C - are o cantitate de 500 de ori mai mare decat cea a portocalelor- si izvor de vitamina A, o portie de Goji te umple de energie si buna dispozitie.

Fructul are mai mult caroten decat orice alt produs alimentar cunoscut. In plus contine si 18 aminoacizi, 21 minerale si 29 de acizi grasi diferiti, si este o sursa ideala de proteine.

Bogat in polizaharide, Goji intareste sistemul imunitar. In plus si-a format deja un renume in atenuarea durerilor provocate de gastrita.

De mii de ani, Goji ocupa un loc insemnat printre remediile medicinei traditionale chinezesti. O portie de fructe de Goji uscate iti fortifica si sistemul imunitar si te face mai rezistent in fara bolilor.

Tags:
goji trateaza insomnia
goji
antioxidanti
regim de viata sanatos
dieta sanatoasa
dieta rapida
alimente cu vitamina A
alimente cu vitamina C
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Maria
    1. Maria 10.01.2012 10:38

    Aici aveti o lista cu alimentele ordonate in functie de nr de antioxidanti. Gojiile nu-s cele mai puternice, dar au foarte multi antioxidanti in comparatie cu restul alimentelor obisnuite. http://margineancalin.blogspot.com/2011/02/antioxidantii.html Din cate stiu, mai toti le recomanda dimineata, deoarece sunt sursa de energie, ci nu seara. De ex sucul de gojii luat seara chiar poate cauza insomnie, nu o trateaza. Deci atentie cand sunt luate.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare