Cel mai bun demachiant

News 25.04.2014 Andreea Pietrosel

Un ten nedemachiat corespunzator este predispus la imbatranire prematura, de aceea este important sa ne alegem cu grija demachiantele. Iti sarim in ajutor cu un lapte demachiant calmant ce inlatura toate tipurile de machiaj si praf lasand pielea moale si catifelata. Il poti comanda astazi la un super pret pe Prefero hidrateaza pielea uscata si sensibila, o curata si o protejeaza.

Complexul de minerale de la Marea Moarta impreuna cu betaina , pro-vitamina B5, extractul de avocado si uleiul de migdale confera pielii catifelare si suplete.
Este potrivit tuturor tipurilor de ten. Indeparteaza toate tipurile de machiaj, inclusiv pe cel waterproof si lasa pielea moale si catifelata.

Produsele Mineralium contin toate mineralele si compusii gasiti in Marea Moarta. In plus, aceste produse sunt imbogatite cu extracte de plante care contin substante nutritive esentiale, precum si vitamine si uleiuri cu calitati antioxidante importante.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


 

  • Calciu – ajuta la intarirea membranei celulare; curata porii; esential pentru vindecarea ranilor si prevenirea infectiilor.
  • Magneziu – esential pentru metabolismul celulelor pielii si refacerea lor;  protejeaza membrana celulelor.
  • Sodiu – combate radicalii liberi si imbatranirea; hidrateaza celulele pielii in profunzime; confera pielii prospetime si suplete.
  • Potasiu – regleaza procesul de hranire al celulelor pielii; previne dezvoltarea  radicalilor liberi si a acneei.
  • Zinc – antioxidant; ajuta la repararea tesutului pielii; util in vindecarea ranilor; rol important in producerea de colagen.

Produsele cosmetice Mineralium Dead Sea sunt potrivite pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul cu probleme. Nu contin parabeni sau alergeni.
 

Tags:
Cel mai bun demachiant
demachiant
machiaj
Mineralium
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare