Horoscop Sportiv IV

Iata ca Horoscopul Sportiv ajunge, intr-un final, si la ultimele trei semne din zodiac. Va asigur ca a meritat asteptarea.

Incepem abrupt cu cornutele, in speta Capricornul. Sunt cei care nu asteapta o satisfactie imediata ceea ce denota o anduranta dusa la extrem. Din moment ce semnul vostru zodiacal guverneaza oasele si incheieturile, trebuie faceti exercitii permanent pentru a nu risca sa ramaneti intepeniti. Instinctul cornut va face sa escaladati cu placere munti, sa va aventurati in sesiuni de hiking care va stimuleaza.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Alte variante care vi se potrivesc merg de la jogging la mersul cu bicicleta, in special pe distante lungi. Aveti doar grija la genunchi, una din zonele cu risc ridicat de accidentare.

Varsatorii au nevoie de provocari, asta din cauza ca nu le place sa fie restrictionati de nimic. Asa ca nu va mirati daca ii vedeti facand skydiving, surf sau alte sporturi extreme. Tindeti sa mancati cam mult asa ca incercati sa va portionati mancarea si evitati mesele bogate inainte de antrenament.

Sunteti foarte buni la antrenamente indelungate, excelati la triatlon si va simtiti ca la voi acasa alergand sau inotand. Nimic nu va tine in loc.

Incet-incet ajungem si la alunecosii pesti. Calmi, usor lenesi, pestii nu se preteaza la activitati stresante. Intr-o clasa de yoga veti gasi foarte multi nativi, la fel si la un curs de dans. Sunteti predispusi la problemele legate de picioare asa ca aveti grija sa va menajati.

Cum apa e habitatul vostru natural, va simtiti cel mai bine facand sporturi ca inotul sau surfingul. Cum tindeti sa exagerati cu mancarea, va sfatuim sa incercati si un curs de dans urmat de o sedinta de sauna.

Horoscopul sportiv se incheie aici. Daca v-ati regasit sau nu in descrierile facute, dati-ne de veste.

Tags:
Horoscop sportiv
regim de viata sanatos
inot
exercitii in functie de zodie
fitness usor
skydiving
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare