Inca un pic de 2011

Blog 23.11.2011 Jeanette

Nu stiu la voi cum este, dar in raza mea vizuala anul 2011 s-a petrecut destul de putin optimist. Se poate spune ca este, din punct de vedere economic, cel mai prost an pe care l-a avut tara asta de mult. Ma astept ca acest lucru sa aiba un impact destul de mare aspura a ceea ce inseamna sarbatorile de iarna 2011 pentru romani. Preturile vor creste cu siguranta, si va fi destul de dificil ca fiecare sa sustina sarbatorile traditionale, asa cum ne-am obisnuit.

Dietetik.ro are din fericire alternative. Ma uitam prin site, la ceea ce am publicat in preajma sarbatorilor in anii trecuti, si am realizat ca am avut mereu inspiratia de a oferi multe idei noi, am fost putin rebeli si revoutionari, si am incercat mereu sa o scoatem la capat in mod sanatos cu perioada asta. Avem si vom avea in continuare retete noi si inedite, metode de a tine greutatea sub control in aceasta perioada, idei pentru vacantele de sarbatori si experiente traite de editorii nostri, iar de Craciun si Revelion vom avea editii speciale pentru voi.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

De Ziua Nationala a Romaniei va vom surprinde cu un concurs special pentru doamne, a carei castigatoare se va rasfata cu folos in prima luna a noului an. Daca va este cumva aceasta criza un argument in plus catre aderarea la noul val de alimentatie orientata spre sanatate, Dietetik.ro este alaturi de voi, si speram sa ne bucuram impreuna sarbatori cat mai frumoase, care sa imblanzeasca noul an.

Marie Jeanne Schweffer

 

Tags:
sarbatori 2011
retete revelion 2011
craciun 2011
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare