Sarbatori in Baqueria Beret

La doar 3 ore de Barcelona se afla Baqueira-Beret, una dintre cele mai mari statiuni de schi din Spania, cu 110 km de partii pe versanti nordici, cu inaltimi de 2 510 m si o capacitate de transport de 55.583 persoane pe ora. Este impartita in trei zone, Baqueira, Beret si Bonaigua si este inconjurata de 50 de urbanizatii rurale, care mentin linia arhitecturala traditionala zonei, cu constructii din piatra si lemn.

Unul dintre castelele restaurate din zona Bonaigua s-a transformat intr-un restaurant cu doua ambiente, informal, pentru schiorii veniti direct de pe partie si, la etaj, un primitor salon, pentru cei care prefera un minim de lux.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Bucataria acestui local evidentiaza calitatea carnii din zona, muschiul de vita strogonoff si carnea de cal, fiind felurile recomandate de chef-ul din tara bastilor. Cozile se formeaza insa, in jur de ora 16 pentru o mancare aparent fara secrete: cartofi prajiti cu ou la ceaun, care, daca va decideti sa schiati langa Barcelona, trebuie gustati neaparat deoarece sunt prefratii celor care frecventeaza acest castel de 30 de ani incoace si pentru care restaurantul a devenit faimos.

Tags:
restaurant barcelona
ski spania
baqueria beret
bonaigua
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare