Tinerete fara batranete

In povesti se bea apa vietii sau alt ingredient magic care promite tinerete fara batranete. Dar noi nu suntem in povesti ci in viata reala. Aici au reusit oamenii de stiinta sa modifice compozitia ciocolatei, astfel incat sa intarzie procesul de imbatranire. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

In termeni stiintifici, se creste capacitatea organismului de a absorbi flavonoizii din cacao, utilizata la fabricarea ciocolatei. Mai departe, moleculele imbunatatesc saturatia epiteliului cu oxigen, gazul vietii si al tineretii fara batranete

 

Practic compozitia ciocolatei a fost schimbata cu un ingredient care amplifica de 20 de ori capacitatea de absorbtie a flavonoizilor de catre organismul uman. Mai mult continut de cacao, intinerire mai rapida - asta pare sa fie ecuatia de succes. 

 

Evident au aparut si critici asupra noului produs. Nu stim daca sunt argumentate sau doar pline de invidie. Cert ca e gata sa apara pe piata. 

 

Am mai scris, in urma cu ceva timp, despre tinerete fara batranete. Va povesteam atunci ca elixirul tineretii a fost descoperit la temperaturi cu mult trecute de minus, mai exact in Siberia. Este vorba despre un tip de bacterie recent descoperita care ar putea sa posede capacitatea de a incetini procesul de imbatranire.

 

 

Experimentele realizate de cercetatorii de la Academia Rusa arata ca Bacillius F e capabil sa opreasca procesul de imbatranire in cazul soarecilor.


Animalele testate au trait mai mult timp, în comparatie cu cele din grupul de control, iar savantii rusi considera impresionante aceste rezultate.

 

Respecta toate acestea si o sa ai tinerete fara batranete!

 

Tags:
tinerete fara batranete
regim de viata sanatos
flavonoizi
ciocolata
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare