Bacania Veche - Unde mergi daca ai pofta de ceva bun

Bacania Veche e un fel de Narnia. Cum ai trecut pragul casutei de pe colt, te trezesti in alta lume. Am fost un fel de Dietetik intr-un Wonderland decorat cu sticlute pline de ulei de nuca, alune sau migdale. Trecerea intr-o astfel de lume se face mirosind o trufa pe care Marius Tudosiei a scos-o, cu miscari de magician, dintr-un borcan plin de orez.


In timp ce gust o
limonada cu lemongrass, Marius Tudosiei imi explica de unde a pornit ideea afacerii. De la dorinta de a manca ceva bun. Ca sa nu mai alerge dupa delicatese prin tot Bucurestiul, barbatul s-a gandit ca ar fi mai usor atat pentru el cat si pentru cei ca el, sa stranga totul intr-un singur loc.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Si in timp ce ma plimb printre roti apetisante de branza maturata, peste afumat in crengi de brad si dulceata de lapte, imi dau seama ca are dreptate.


Desi mica,
Bacania este incapatoare. Privirea imi zboara de la condimente de care nu am mai auzit, pana la  pasta de masline sau biscuitii si cerealele bio pentru copii.


Toate produsele de aici sunt total lipsite de conservanti, coloranti, acidifianti si arome identic naturale. Sunt in majoritate produse artizanale sau chiar produse in casa. Cozonacii sunt la ei acasa, pastele sunt si ele facute cu drag si trecute prin aparatul nou cu care ni se lauda Marius Tudosiei. De credeti ca nu mai am ce povesti va inselati.


Nu pot sa trec peste
painea cu hribi, o exclusivitate a Bacaniei si mai mult, o creatie proprie. Marius ne-a povestit cum aroma puternica a hribilor se pastreaza si dupa ce se raceste painea, dar este atat de proeminenta in primele zeci de minute dupa coacere incat ai senzatia ca mananci chiar o mancare de hribi.


Bacania Veche e pentru toate gusturile si regimurile de viata, asa ca si cei care tin diete au de unde alege. Il las pe Marius Tudosiei sa va povesteasca mai multe, in interviul pe care l-am facut cand am fost in vizita la Bacania Veche.
 

 

 

Tags:
Bacania Veche
Marius Tudosiei
magazin bio
produse dietetice
ulei condimentat
cereale bio
paste
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • Tudosiei
    1. Tudosiei 09.11.2010 20:37

    e un contor pe-aici si nu-l vad eu?

  • Pietricel
    2. Pietricel 10.11.2010 07:13

    ce contor?

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare