Calorii – cum sa le reduci usor

Extrem de complicat in aparenta, procesul de taiat calorii din meniul zilnic nu e chiar atat de greu daca ai la indemana unstensilele potrivite. Fara picaturi de apa vietii. Palosul fermecat ia forma unui calculator de calorii iar ajutoare de nadejde ii sunt lista de cumparaturi si un carnetel.


Cu ele pornesc la drum si le tin mai strans decat strangeau la piept eroii de poveste cremenea, sapunul si pieptenele - folositoare in luptele cu Muma Padurii.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Taiatul de calorii nu presupune eliminarea mancarurilor favorite, doar putina atentie. Daca vrei sa cumperi napolitanele la care poftesti intens, fa-ti putin timp si uita-te la etichete. E de ajuns sa le alegi pe cele cu mai putine calorii. Odata ce ai prins miscarea, aplic-o la toate cumparaturile pe care le faci.


Pastreaza masura in tot ce faci! E un sfat aplicabil si in fata frigiderului. O metoda rapida prin care tai calorii este sa tai si portiile de mancare. Cu un sfert sau chiar o treime. Te vei simti la fel de satula dupa.


Majoritatea problemelor vin din mancatul excesiv observa eHow.com. Ce-ar fi sa mancam atat cat ne e suficient si sa ne bucuram de toate deliciile?


Stiu ca te intrebi de ce am insistat sa tii un jurnal. Cum de ce? Pentru ca e foarte practic. Incearca sa scrii in el timp de cateva saptamani. Te va ajuta sa realizezi cate calorii ai redus. Daca tii sa vezi continutul caloric al alimentelor, poti arunca un ochi aici.


Eu incerc sa nu depasesc 1500 de calorii pe zi cand vreau sa slabesc, tu la cate te incadrezi ?

Tags:
nutritie sanatoasa
calculator de calorii
mancare sanatoasa
portioneaza mancarea
cura de slabire eficienta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • florentina lazar
    1. florentina lazar 13.03.2011 17:29

    BUNA ESTE ADEVARAT CE A SPUS DOAMNA MAI SUS EU MA UIT PE ETICHETE CAND CUMPAR CEVA SI LE ALEG PE ALEA CU MAI PUTINE CALORIII SI EU NU DEPASESC 1500 DE CALORII PE ZI SI AM BAUT 2 KG DE APA PE ZI SI MA SLABIT 30 DE KG ASA CA APUCATIVA DE TREBA SUCCES!

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare