E-urile cele mai periculoase

News 20.03.2011 Andreea Pietrosel


Se gasesc in mezeluri si sucuri scrie Evenimentul Zilei. Din gama aditivilor alimentari "interzisi" fac parte cei folositi pentru colorarea in galben si rosu a sucurilor, gemurilor sau compotului si chiar a mustarului. Ei pot complica boli deja existente sau chiar cauza cancer.


V-ati intrebat in cat timp apar efectele negative ale cafelei si tigarilor asupra organismului?  Din Gandul aflati ca termenul este redus la cateva minute. 
Atat dieta dezechilibrata, bogata in grasimi, sare si zahar, cat si viciile, ca fumatul sau alcoolul, ne afecteaza sanatatea in scurt timp, avertizeaza cercetatorii. 

Cercetatorii americani au realizat o capsula de cativa milimetri, care, implantata in organism, este capabila sa detecteze tumorile. Jurnalul scrie ca aceasta capsula reuseste sa semnaleze prezenta tumorilor fara interventii invazive.
Tags:
E-urile cele mai periculoase
aditivi alimentari
regim de viata sanatos
dieta dezechilibrata
tigari
alcool
cancer
tumori
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare