Vine sezonul gripei

News 04.10.2011 Andreea Pietrosel

Te-ai pregatit? Daca nu, gasesti in Evenimentul Zilei un ghid complet de vaccinare. Imunizarea nationala incepe de la jumatatea lunii. Vaccinul poate fi cumparat deja din farmacii cu 25 de lei.


Persoanele care mananca repede prezinta un risc crescut de a se imbolnavi de diabet. Gandul citeaza un studiu realizat de cercetatorii japonezi care sustin ca nivelul de glucoza din sange al oamenilor care au acest obicei creste mai mult decat ar fi normal dupa masa, de unde si predispozitia la diabet de tip II.
 

Tags:
Vine sezonul gripei
regim de viata sanatos
vaccin anti-gripal
diabet de tip II
raceala
anticorpi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Leonard RADU
    1. Leonard RADU 12.10.2011 11:34

    Pentru a putea pastra niste limite normale(rezonabile) ale diabetului tip II , este absolut obligatoriu sa va monitorizati foarte bine dieta . Renuntati cu desavarsire la dulciuri care contin zaharuri rafinate,reduceti consumul de fainoase,alegeti acele fructe cu un continut mic de zahar,consumati cat mai multi antioxidanti . In urma cu aprox. o luna a fost lansata (concomitent in Italia si Romania) singura CAFEA 100% NATURALA in amestec cu plante medicinale si condimente naturale . 4(patru) dintre cele 13 plante medicinale continute plus scortisoara(prezenta de altfel in toate cele 3 sortimente ale brandului "Fitness-Coffee") au capacitatea de a determina reducere nivelului de glucoza din fluxul sangvin . Acestea sunt : a)Iarba de Bermuda ; b)Ienuparul ; c)Papadia ; d)Mesteacanul Alb . Cautati pe net cu textul "cafea 100% naturala in amestec cu plante medicinale", aflati datele de contact ale importatorului si distribuitorului unic pt. Romania si comandati . Este un produs unic si revolutionar , rezultatul a peste 7 ani de cercetari,este dezvoltat in Italia .

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare