Gwyneth Paltrow: 5 sfaturi pentru mentinerea greutatii dupa dieta

Dupa ce a spulberat mitul ca detoxifierea cu sucuri de fructe este benefica pentru organism, declarand ca a avut halucinatii timp de 10 zile dupa ce a urmat un asemenea program, Gwyneth Paltrow i-a avertizat pe toti cei care vor sa isi mentina greutatea sa stea departe de mancarea procesata, sa faca sport si sa manance cu moderatie.
 
Iata mai jos 5 sfaturi pe care actrita Gwyneth Paltrow, o adepta a stilului de viata sanatos, crede ca trebuie urmate atunci cand vine vorba de mentinerea greutatii normale:
 
1. Sport si iar sport
Sportul trebuie introdus in rutina zilnica la fel ca spalatul pe dinti, altfel corpul o sa intampine tot felul de probleme de sanatate. Nimic nu este mai periculos pentru corp ca sedentarismul. Gwyneth Paltrow face exercitii de 5 ori pe saptamana, de luni pana vineri, de la 10 dimineata.
 
2. Fara mancare procesata
Mancarea procesata trebuie scoasa aproape complet din alimentatie, asta nu inseamna ca ne este interzis total sa ne mai rasfatam uneori cu ceva nesanatos. Important este sa consumam alimente cat mai naturale, sa citim etichetele la produse si sa renuntam complet la zaharul alb, faina alba si orezul alb.
 
3. Micile placeri sa nu lipseasca
Gwyneth crede ca ar trebui sa ne programam micile placeri, de exemplu: o tigara sambata, un pahar de vin joi si vineri seara, o prajitura lunea si tot asa, ca sa nu intervina frustrarea.
 
4. Fara detoxifiere cu sucuri
Detoxifierea cu sucuri naturale poate fi periculoasa. Ea poate duce la pierderea de kilograme pe moment, insa la acumularea de multe alte kilograme pe viitor. Inainte sa incepi un asemenea program, este bine sa te documentezi inainte. 
 
5. Detoxifierea este importanta, dar sa fie facuta cu cap
Este importanta detoxifierea in fiecare an, insa nu pentru slabire, ci pentru mentinerea trupului sanatos. Curele de detoxifiere cu fructe si legume sunt cele mai sanatoase.
 
 
Gwyneth Paltrow a marturisit ca a tinut cand era mai tanara dieta Master Cleans, o dieta cu care faimoasa Beyonce a slabit 10 kilograme si cu care multe alte vedete si-au topit kilogramele in plus. Ce presupune aceasta dieta? Consumul de sucuri naturale, supe si limonade timp de o saptamana, plus cate un laxativ in fiecare seara. Programul Master Cleanse se face in 3 pasi si arata cam asa:
 
- In 3 zile trebuie sa elimini treptat mancarea solida din dieta ta;
 
- 10 zile bei numai sucuri naturale, supe, ceaiuri si uneori 2 lingurite de apa de mare, pentru sare;
 
- Apoi 3 zile in care incepi sa consumi din nou mancare solida.
 
Gwyneth Paltrow a avertizat ca dieta Master Cleanse i-a adus beneficii pe moment, insa multe dezavantaje pe termen lung. Plus de asta, dezechilibre in organism si halucinatii, care n-au fost tocmai placute.
 
 
Tags:
detoxifiere sucuri
mentinerea greutatii
mentinere dupa cura de slabire
Gwyneth Paltrow dieta
dieta master cleans
detoxifiere sucuri naturale
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare