Lady Gaga a ales cea mai proasta dieta

Nimic ciudat pana acum, dat fiind faptul ca orice este legat de Lady Gaga atrage prin extravaganta. Numai ca, de vreme ce am analizat dieta, ne-am dat seama ca artista a facut o mare greseala ce o va costa mult. 

Caci Gaga a trecut pe “Dieta Baby Food”, dieta care a fost adoptata de Jennifer Aniston si Reese Witherspoon. Rezultatele apar imediat, insa efectele secundare vin si ele cu o viteza uluitoare. Practic, dieta afecteaza muschii si poate favoriza aparitia pietrelor la fiere. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Mananca precum un copil
Gaga se delecteaza cu borcanele cu mancare de copii. De ce!? Stiti bine ca artistei ii place sa surprinda. Si totusi regulile dietei sunt absurde. Mesele hipocalorice nu o ajuta pe artista sa slabeasca, ci sa ajunga mai degraba pe un pat de spital. Dar este Gaga si orice este legat de ea este grozav, nu? Poate va tine si un spectacol pe patul de spital.
 

Pana si un prieten de-al cantaretei a declarat pentru revista “Heat” ca: “Toata lumea este intr-adevar ingrijorata pentru Gaga. Nu mananca deloc sanatos. Inlocuieste mesele cu borcanele de mancare pentru copii”. Si astfel, lipsa de proteine, fibre si calorii din dieta, o incadreaza in lista celor drastce. In plus, mesele sarace nu-i asigura cantaretei energia necesara pentru a duce spectacolele la bun sfarsit. Si pe buna dreptate, ca ii intelegem pe prietenii artistei cand isi declara ingrijorarea in public. 

Se vede ca un barbat
Va intrebati ce a determinat-o pe Gaga sa inceapa o dieta? Ei bine, solista nu se considera atractiva, ea insasi afirma ca se vede precum un barbat, ca nu este feminina, de aceea vrea sa slabeasca si ia in considerare operatiile estetice. Daca ar fi sa ne intrebe pe noi, i-am spune ca este deja slaba si nu mai trebuie sa tina dieta de slabire.
 

Toate acestea vin sa contrazica imaginea pe care si-a construit-o, aceea de femeie puternica. Iata ca si vedetele au nemultumirile lor, unele prea exagerate, asa cum este cazul cantaretei Lady Gaga. Si totusi, de ce a mai realizat scena aproape nud din videoclipul ”Telephone” daca nu-i place de ce vede in oglinda? 

Ieri, vedeta a declarat ca nu e adevarat ca ar tine aceasta dieta, cu toate astea, pana la proba contrarie, nu e rau sa aflati despre efectele ei nocive.

Tags:
Lady Gaga
Telephone
Dieta Baby Food
mancare pentru copii
dieta periculoasa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Lady GaGa si dietele Stiati ca?

    Lady GaGa si dietele

    16.08.2012

    A venit la Bucuresti, fanii s-au inghesuit sa o vada ieri la hotel si asteapta azi cu nerabdare concertul. Lady GaGa e in oras dar sa va spunem cum face ea sa arate fabulos.    Doar...

    mai mult
  • Cum sa-ti convingi copilul sa manance ? Alimentatie

    Cum sa-ti convingi copilul sa manance ?

    29.04.2010

    In primul rand trebuie sa il lasi sa faca ceva ce nu are voie. Asa o sa i se para mai palpitant. Ce nu are voie la masa ? Sa se scobeasca in nas si sa nu manance cu tacamurile. Nu va impacientati,...

    mai mult
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • mihaela imbru
    1. mihaela imbru 16.01.2011 16:38

    Fica mea o plak pe lady gaga si a spus ca intr-o buna zi o sa fie ea ,cand am venit de la serviciu era imbracata in carne si in dupa 2 ore si-a dat carnea jos si sa imbracat in hartie. Si este cam ciudat sa manance mancare de copi,stiu multi o plak pe Lady Gaga dar eu nu si presupun ca stiti ca pe net sunt poze cu Lady Gaga baiat.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare