Secretul mersului pe tocuri cui

Ochii mei ingustati de rautate ascund un licar de invidie. Nu inteleg cum de poate merge de atata timp pe tocuri fara sa aiba deja o fractura de bazin, o cazatura in coate sau macar o luxatie la glezna dreapta. O problema cat de mica, macar un fir dus la dres care sa imi dea de inteles ca nu e perfecta, asa cum o arata infatisarea.

Calmul cu care pasea pe tocurile cui de 10 centimetri pe care le strecura fara probleme printre pietrele de pe caldaram nu trada pic de durere. Asocierea tocuri cui – zambet sagalnic nu mi-a mirosit a bine asa ca am inceput sa caut explicatii pe unde am stiut mai bine. 
Am mers la Urania sa-mi ghiceasca in stele. Incurcata de dilema tocurilor cui mi-a spus ca probabil Marte a facut conjunctie cu Venus si pe drum s-au intalnit si cu Luna Neagra si asa se explica linistea de pe chipul fetei torturate.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Nemultumita de raspuns am inceput sa caut pe la colturi si oriunde as fi privit gaseam tot raspunsuri neplauzibile. Pana intr-o zi cand, ca un Sherlock Holmes veritabil, am descoperit secretul tineretii fara batranete si al mersului pe tocuri cui fara durere. Doamnelor si domnisoarele va prezint “injectiile in talpa”.

 

Auch ! Parca era vorba ca nu implica durere. Ei bine, baba trebuie sa sufere la frumusete. Si in consecinta trebuie sa sufere un pic la inceput daca vrea sa defileze in pas de Bimbo kilometrii intregi, fara sa simta o mie de ace care-i strapung talpa de la baza tocului cui.
E ultima fita in materie de chirurgie estetica. Pentru a eliminar durerile zilnice provocate de tocurile subtiri si foarte inalte, femeile au inceput sa se trateze cu anestezic - daca procedeul poate fi numit tratament. 

 

Moda a inceput in New York si te lasa fara senzori de durere in talpi timp de sase luni.
O astfel de interventie costa intre 500 si 2000 de dolari, insa exista voci care spun ca proceduranu este tocmai sanatoasa.
Oricat de inovatoare ar fi, metoda nu se afla in acest an in top 5 al celor mai solicitate proceduri chirurgicale. In categoria asta intra marirea sanilor, corectia nasului, liposuctia, ridicarea pleoapelor si cosmetizarea abdomenului. 


Voi pe care ati incercat-o pana acum ?


 

Tags:
tocuri cui
injectie in talpa
Urania
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare