Sfaturile unui campion

Forma sa fizica, invidiata de coechipierii sai cu 10 ani mai tineri, se datoreaza unui regim de viata ordonat, cu antrenamente zilnice de forta si bazin si cu o alimentatie echilibrata.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Partea de sala, pe care orice persoana o poate include in viata cotidiana, se bazeaza pe antrenamente de ridicare de greutati, grupele musculare fiind alternate in functie de zi. Astfel, Florin recomanda cititorilor Dietetik.ro cel putin 3 zile pe saptamana de pregatire fizica pentru definirea masei musculare, utilizand greutati mici si multe repetari, iar in cazul in care se doreste o crestere a masei musculare, scaderea repetarilor si cresterea incarcaturii.

 

El, impreuna cu echipa sa, nu realizeaza efort cardiovascular in sala, datorita antrenamentelor de acest gen din fiecare dupa-amiaza din bazin, dar pentru o persoana normala, care nu are la indemana un bazin de inot, propune, in zilele de pauza de greutati, cel putin doua antrenamente aerobice, cea mai usoara modalitate fiind alergarea usoara timp de 45 de minute dimineata, inainte de a pleca la serviciu.

 

Tags:
campion
recomandari fitness
dieta sportiv
program antrenament
florin bonca
polo
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare