Top Happy Friday

Prefero va invita astazi sa faceti cunostinta cu brand-ul Happy Friday, prin intermediul unei bluze – creatie a tanarului designer Irina Tenovici. Desi nascuta pe plaiuri mioritice, imaginatia si talentul Irinei au purtat-o pe aceasta dincolo de Nil, in insoritul Mali, de unde s-a inspirat pentru cea mai recenta colectie, “Art du Soleil”.

Pe acele meleaguri, femeile si barbatii transforma, de o viata, bumbacul in imagini inedite, pictate manual, in mai multe etape complicate.

Tehnicile complexe de realizare a materialelor fac din creatorii lor adevarati artisti binecuvantati cu har. Ei sunt denumiti “attacheurs”, respectiv “batteurs”. Primii imprima materialele cu ajutorul cusaturilor sau acoperindu-le cu plastic sau ceara, cei din urma ocupandu-se de "batutul" materialelor pentru a le oferi un luciu fin.

Purtate numai in cadrul unor evenimente speciale, hainele create din astfel de materiale rigide si puternic colorate – “boubou” – poarta cu ele nu numai parfumul unui loc atat de viu si de extravagant, dar, mai mult, aduc fiecare culoare si mai aproape de perfectiune.

Din aceasta lume fascinanta, designerul Irina Tenovici a adus bumbacul vopsit manual, i-a dat diverse forme usor inflexibile, dar in acelasi timp comode (linii geometrice: triunghiuri, dreptunghiuri, pliuri, umeri matlasati inspirati din armura de samurai), cautand armonia unor culori tenace – in colectia “Art du soleil”.



Indrazneala formelor si a materialelor este o dedicatie sincera pentru femeile deosebite, care ies din tiparele monotone, care iubesc culorile puternice, care se regasesc in temperamentul zilelor insorite si care isi doresc sa se comunice celorlalti printr-un stil original, inedit.

Oferta noastra de astazi consta intr-un top rafinat, realizat din vascoza. Decolteul este tip “barcuta”, avand si in fata si in spate mici pliuri. Materialul folosit la umeri este bumbac vopsit manual, de origine din Mauritania (Africa). Croiala lejera si materialul vaporos fac din acest obiect vestimentar un must-have al acestei veri. Purtat fie in cadrul unui eveniment mai deosebit, fie in timpul zilei la birou, acest item va atrage in mod cert priviri admirative si va creste posesoarei increderea in sine.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!



“Art du soleil” este cea de-a treia colec?ie Happy Friday care ofera femeii puterea de a se simti speciala, altfel, energica – femeia pentru care cel mai de pret accesoriu este atitudinea increzatoare.

Asadar, “Art du soleil” inseamna feminitate, senzualitate, originalitate, naturalete sau, altfel spus, arta de a fi femeie.

Tags:
Top confortabil
pentru femeile care se simt libere si exuberante
PREFERO
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare