5 bauturi care au mai multe calorii decat o negresa

Cand cauti vinovati pentru kilogramele in plus nu te uita doar spre mancare si nu incrimina numai desertul! Bauturile te ingrasa destul de mult. Le-am adunat pe lista neagra si ti le prezentam spre informare. 

Laptele cu cacao

E atat de bun si atat de dulce incat iti vine uneori sa-l iei de la gura copilului tau. Laptele cu cacao are insight-uri care iti aduc aminte de copilarie, de momentele in care toate relele treceau cand sorbeai incet din lichidul caldut si dulce. Ei bine, e cazul sa inveti sa-ti gasesti echilibrul fara el. O cana plina cu deliciosul lapte cu cacao contine 254 de calorii. Un capriciu pentru care vei alerga la sala mult si bine. 

Sucul de struguri

Ca multe dintre sucurile din supermarketuri, sucul de struguri face K.O orice abdomen bine lucrat. O singura sticla aduce la pachet 270 de calorii. Poti sa bei chiar doua, daca aplici strategia noastra care te ajuta sa arzi 500 de calorii, nu credem insa ca meriti un asemenea chin.

Sucul de portocale

Nu ii negam calitatile revigorante, aveti grija insa cat consumati. Un pahar de fresh contine 258 de calorii si vara sigur faceti abuz. Daca il mai combinati si in cocktailuri cu alcool, clar veti pune kilograme in plus. Atentie sporita la cat si mai ales cand beti freshul de portocale. Noi il recomandam dimineata, pentru un boost de energie.



Vinul dulce ingrasa

Unde merge un pahar de vin merge si al doilea. Nu te lasa pacalita de faptul ca e mic. Doua pahare de vin dulce numara 320 de calorii. Gandeste-te la asta atunci cand poftesti la al treilea. Ideal ar fi sa bei un pahar de vin la cina si sa nu optezi pentru unul dulce. Sa nu zici ca nu ti-am spus.

Sucul de cranberry

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

E la moda acum in cocktailuri si nu vrea nimeni sa il bea fara alcool. Chiar si baut simplu, sucul de cranberry poate sa puna probleme siluetei. Un singur pahar contine 260 de calorii, mult mai mult decat negresa cu putine calorii pe care o poti pregati acasa.



 

Tags:
5 bauturi care au mai multe calorii decat o negresa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare