Slabeste fara efort castigand proceduri de 1000 RON!

Concurs 05.12.2011 Jeanette

Dragele noastre doamne si domnisoare din Bucuresti, speram ca o sa aveti sarbatori cat mai frumoase! Si pentru ca exista viata si dupa sarbatori, vrem sa va oferim, impreuna cu Noblezza Beauty Lounge, posibilitatea sa castigati un pachet personalizat cu tratamente de remodelare corporala!

Vrem - nu vrem, dupa sarbatori se acumuleaza atat grasime, cat si o cantitate mare de toxine in organism. Tratamentele de la Noblezza Beauty Lounge remodeleaza, elimina toxinele, si poti fi tu persoana care sa arate perfect in ianuarie!

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ce trebuie sa faci? Vrem reteta ta sanatoasa! Foloseste sectiunea TRIMITE RETETA, din contul tau, si trimite-ne ceea ce consideri tu ca e cea mai sanatoasa reteta din alimentatia ta.Concursul va dura intre 6 decembrie 2011 - 06 ianuarie 2012, ora 24:00. Juriul format din foarte simpaticele doamne de la Noblezza Beauty Lounge va hotari care este cea mai sanatoasa si placuta reteta dintre cele trei finaliste la puncte. Rugam prietenii sa va voteze reteta, fiecare vot inseamna un punct! Pentru a castiga trebuie deaemenea sa dai LIKE paginii de Facebook Noblezza!

Toate retetele care se incadreaza in conditiile concursului vor fi publicate pe dietetik.ro, in sectiunea RETETE DE LA CITITORI! Citeste REGULAMENTUL CONCURSULUI, participarea implica acordul tau cu acest regulament. Concursul se adreseaza doar persoanelor de sex feminin, peste 18 ani, din Bucuresti si zonele limitrofe, care pot urma un tratament in Bucuresti.

Ce inseamna premiul? Dintre tratamentele disponibile la Noblezza Beauty Lounge, cele care ti se potrivesc iti vor fi oferite de-a lungul unui tratament cu rezultate vizibile, in valoare de 1000 lei! Dupa diagnosticul corporal computerizat, ti se va face un program personalizat, iar Noblezza Beauty Lounge nu te va lasa sa uiti de programarile pentru zilele de rasfat. In timpul procedurilor te odihnesti extraordinar de bine, iar la urma pleci mai subtire si mai usoara. Dintre tramtamentele de la Noblezza: bronzare organica, infrasauna uscata Slim Line Spa, liposuctie virtuala Ultralipo, radiofrecventa, Dermocell, electrostimulare musculara si drenaj limfatic.

Va invitam deci sa trimiteti retetele, sa va indemnati prietenii sa voteze, aveti butoane de share pe retelele sociale in fiecare reteta. Mult succes si sarbatori fericite!

Iar castigatoarea este: http://www.dietetik.ro/comunitate/17274/ralucav.html Raluca! Felicitari!!

 

 

Tags:
tratament corporal personalizat
Noblezza Beauty Lounge
remodelare corporala
dermocell
drenaj limfatic
alge
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Profita de calitatile algelor marine Alimentul saptamanii

    Profita de calitatile algelor marine

    12.10.2018

    Cu toate ca algele marine sunt consumate in Orient de mii de ani, abia in ultimii ani au inceput sa fie populare si in restul zonelor de pe glob. Nu te gandi ca este ciudat sa consumi alge. Exista...

    mai mult
  • Paste din orez cu alge marine si legume Retete cu paste

    Paste din orez cu alge marine si legume

    03.10.2014

    Ce sa faci tu cu niste alge marine pe care le cumperi pentru prima data in viata? Dar cu pastele de orez pe care le-ai tot tinut in dulap din acelasi motiv? Pai le combini, adaugi cateva legume si...

    mai mult
  • Beneficiile algelor marine Stiati ca?

    Beneficiile algelor marine

    26.08.2014

    In timp ce ma plimbam pe malul marii, in Vama Veche, admiram algele de care multi se feresc, ele reprezentand chiar un criteriu dupa care isi aleg statiunea unde isi fac concediul. Dar mie aproape...

    mai mult
  • 6 mituri fitness Secrete

    6 mituri fitness

    19.02.2013

    Sa nu te lasi inselata de conceptiile gresite in antrenamentele de sculptare corporala, exista - noi stim - cel putin 6 mituri fitness! Cand esti la dieta, incep sa apara de pretutindeni numai...

    mai mult
Aboneaza-te la RSS
7 Comentarii
  • Bleotu Macrina
    1. Bleotu Macrina 07.12.2011 22:06

    Salata de ton -o cutie de ton in suc propiu -o ceapa rosie mica -tulpina de telina tocata ,sare,piper -maioneza din avocado Sunt 2 variante de maioneza: 1. Maioneza din avocado 1 avocado bine copt,sare,zeama de lamaie si ulei de masline presat la rece 2 Maioneza light din avocado -1/3 cana iaurt light -1lingurita marar uscat -1/3 lingurita boabe mustar macinat -1 lingirita zeama de lamaie -2 linguri de pasta de avocado - ulei de masline presat la rece Aceasta maioneza va īnlocui cu succes o maionez? din comer? plin? de gr?simi saturate ?i aditivi nes?n?tosi.

  • gavriloiadina
    2. gavriloiadina 08.12.2011 09:59

    NU stiu daca este neaparat o reteta sofisticata,dar mie imi place:se amesteca parti egale de mar,morcov,telina,patrunjel,para date pe razatoare,apoi se adauga cateva stafide si miez de nuca si salata de cruditati este gata!Pofta buna la vitaminizare!

  • Daniela Uchiyama
    3. Daniela Uchiyama 13.12.2011 12:02

    Adauga la retete.... Salata dietetica, Un piept de pui fiert,o ceapa,o rosie,un castravete,taiate felii subtiri,cateva frunze de salata verde,putin marar,o caserola de tofu.Se pun intr un castronel,se amesteca usor si se serveste cu un sos dupa gust,de preferabil dietetic.Pofta buna!!

  • Veronica
    4. Veronica 14.12.2011 11:31

    Adauga la retete - vegetariene - o salata incredibil de gustoasa si sanatoasa! Morcov, ardei gras, rosie, andive, avocado, telemea, seminte de dovleac, seminte de in, ulei de masline, sos de soia, otet din orez & busuioc. E de nota 10+! Pofta buna!

  • iulia erbaru
    5. iulia erbaru 16.12.2011 22:13

    Dimineata trebuie sa mancam la micul-dejun destul de bine si sanatos cum ar fi iaurturi, cascaval, oua, sau cereale cu lapte in asa fel sa ne umplem stomacul ca la pranz si la cina sa mancam cat mai putin posibil. La pranz eu a-si recomanda un peste fiert la aburi(orice tip de peste) cu lamaie si niste legume fierte cum ar fi(spanac, conopida, pastai) sau legume coapte pe grill(vinete, gogosari). La cina putem manca ceva lejer cum ar fi o ciorba sau o supa si putem adauga o salata cu rosii castraveti depinde de placerile fiecaruia. Dar amintitiva sa nu mancati pasta impreuna cu carne, orez fiert fara nimic,sau sa nu amestecati mancarurile intre ele sa nu faceti multe combinatii ori mancati numai carboidrati, ori numai proteine.

  • Mathe  Karoly
    6. Mathe Karoly 27.12.2011 19:20

    Doresc foarte multe succese pentru asa numit minunat echipa. Bravop

  • Mathe  Karoly
    7. Mathe Karoly 02.01.2012 15:48

    Doresc numai bine atat asa numit produsele cat si conducerea este minunate. Doresc la multi ani

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare