Suplimentele nutritive scad imunitatea

News 08.08.2011 Otilia Ignat

Adaosurile nutritive si complexele multivitaminice sunt "apa de ploaie" pentru imunitate. Nu intaresc organismului si dar au efect de bumerang. Concluzia, suplimentele nutritive scad imunitatea. Pastilele care promit intarirea imunitatii au efect prin autosugestie, spun medicii. Imunitatea nu creste si nu scade dupa bunul plac, iar astfel de medicamente nu ne ajuta sa tinem piept infectiilor, scrie Evenimentul zilei.

Traim fericirea diferit, in functie de varsta! Tinerii si batranii traiesc emotii cu totul diferite atunci cand spun ca sunt fericiti, arata o cercetare recenta. Pentru copii si adultii tineri fericirea sta in bucurii si senzatii tari, in timp ce pentru persoanele în varsta aceasta vine la pachet cu multumirea si starea de liniste sufleteasca.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tinerilor adulti le e greu s? fie bucurosi in lipsa senzatiilor tari, iar in cazul copiilor aceste doua concepte sunt practic inseparabile. Pentru persoanele care nu au trecut pragul maturitatii, fericirea este in proportie de 60% legata de trairea unor emotii puternice, arata un studiu publicat de „The Daily Mail" si citat de adevarul.ro.


Tags:
suplimentele nutritive scad imunitatea
tinerete
fericire
alimentatie
infectii
medicamente
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare