Vedete de Oscar, la dieta

Secrete 15.03.2010 Madalina Stama

Prima vedeta care a cazut in plasa dietelor este Sandra Bullock. Actrita, pe care ai vazut-o in filmul “Reteaua”, a recunoscut ca in tinerete era adepta junk-food. Acest obicei nesanatos a costat-o, aducandu-i cateva kilograme in plus. Pentru a remedia problema, s-a gandit ca tot ce-i trebuie este o dieta. Numai ca, Sandra nu s-a limit doar la o dieta, ci la mai multe. Dupa ce prima dieta drastica a dezamagit-o, Sandra a incercat si alte diete, si uite asa, efectul yo-yo nu i-a mai fost strain.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Dupa ce actrita s-a maritat in iulie 2006 cu Jesse James, a luat in greutate. Gurile rele spuneau ca, Sandra ar fi fost insarcinata. Dupa ce s-a chinuit sa puna capat zvonurilor cum ca, ar fi insarcinata, Sandra s-a decis sa incheie cercul kilogramelor in plus si dietelor drastice. A inlocuit cola dietetica si pizza cu mesele constand in: carne slaba si vegetale.

 

Trecem la un binecunoscut actor-Russell Crowe. Pe-acesta il stii probabil din filmul “Gladiatorul”, unde s-a remarcat printr-un tonus muscular de nota 10. Din pacate, pentru filmul  “Un ghem de minciuni”, Russell a fost nevoit sa renunte la fizicul sau de gladiator si sa se ingrase 28 de kilograme. Si, se pare ca i-a “priit” schimbarea, caci Rusell este cam dolofan. Marturisea mai demult ca si-ar dori sa slabeasca. Noi ii sugeram sa renunte la burgeri.

 

Matthew Perry, alias Chandler, din filmul ‘Prietenii tai”a inregistrat de-a lunul timpului numeroase fluctuatii de greutate, din pricina multor dependente, inclusiv dependenta de medicamente si alcool. Dupa cea de-a sasea serie a filmului”Prietenii tai”, actorul a dat jos…65 de kilograme. Incredibil, nu? Dar, totul a venit dupa un cumul de factori negativi: pancreatita si regimul alimentar dezechilibrat. Si, de-atunci actorul tot a inregistrat fluctuatii de greutate. Kilogramele pe care le-a acumulat, ar putea fi efectul recuperarii de pe urma dependentelor.

 

Christian Bale, actorul din filmul “Psihoza americana”, a fost nevoit sa se antreneze precum un nebun pentru rolul din acest film. A urmat ore de cardio si antrenament de forta. La numai patru ani dupa, actorul a slabit ingrozitor de mult, 28 de kilograme, mancand doar un mar pe zi si o conserva de ton. Un efort mult prea mare pentru a intra in pielea personajului din “Masinistul’.

 

Cand i s-a cerut sa se ingrase pentru rolul din “Naufragiatul”, Tom Hanks nu a strambat din nas, dar lucrurile nu au mai mers ca unse cand, pentru acelasi rol, avea sa slabeasca mai mult de 20 de kilograme. Dupa kilogramele luate, si-apoi date jos, Tom a revenit la greutatea sa de dinainte de acest rol.

 

Ultimul loc l-am pastrat pentru regele dietelor drastice, care este nimeni altul decat actorul din “Omul paianjen”-Tobey Maguire. Pentru acest film, actorul a trebuit sa-si modifice dieta si progamul de sport, toate pentru a castiga masa musculara. Dupa imagina cu care ne-am obisnuit in acest film, actorul a trebuit sa slabeasca pentru rolul din “Cursa secolului”.Si, ce crezi? La putin timp dupa, actorul a trebuit sa intre din nou in pielea personajului din “Omul paiajen 2”.

 

Evident, dieta s-a schimbat din nou. Insa, pe noi ne-au ametit, sincer, toate aceste schimbari. Tobey Maguire a declarat ca:”nu a fost greu sa-mi recastig masa musculara printr-o combinatie de cardio, yoga si fitness.” Nu stim cat de usor ti-a fost Tobey, dar sincer asemenea fluctuatii nu sunt bune deloc.

sursa poza www.cinemagia.ro  www.provideo.ro

Tags:
diete celebritati
vedete slabe
Tom Hanks
Rusell Crowe
Matthew Perry
Sandra Bullock
Christian Bale
Tobey Maguire
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare