Ai grija la colacei!

News 03.05.2011 Andreea Pietrosel

Persoanele care sufera de probleme ale arterelor coronariene se expun unui risc crescut de deces daca prezinta grasime in jurul taliei, este concluzia la care au ajuns oamenii de stiinta de la Clinica Mayo, din Statele Unite ale Americii.
Gandul scrie ca expertii au analizat datele de la 5 studii care au inclus aproape 16 mii de pacienti si au descoperit ca grasimea din jurul taliei ii afecteaza chiar si pe cei cu un index al masei corporale normal.

Laptele matern este alimentul ideal pentru nou-nascut si sugar de pana la 6 luni, asigurand in totalitate aportul nutritiv necesar unei cresteri si dezvoltari armonioase. Evenimentul Zilei scrie ca desi multi nu realizeaza, avantajele alimentatiei naturale exista atat pentru copil, cat si pentru mama.

Exista cateva lucruri marunte care trebuie facute zilnic pentru ca pot adauga pana la trei ani in plus vietii noastre. Gandul scrie despre o lista facuta de  Fox News, cu cateva sfaturi esentiale care trebuie respectate zi de zi pentru o viata mai lunga si mai sanatoasa. Mananca in fiecare zi micul dejun si opteaza pentru alimente usoare si sanatoase. Faptul ca nu sari peste micul dejun este un obicei sanatos si chiar te poate ajuta sa traiesti mai mult.

Tags:
ai grija la colacei
regim de viata sanatos
alaptare
lactatie
lapte matern
viata lunga
diete eficiente
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare