Arata fabulos din trei miscari

Prietena mea Ramona incearca sa ma convinga sa-mi acord timp pentru sedinte de infrumusetare. Eu nu si nu. De unde sa fur o ora pe saptamana cand ziua are doar 24 si mie nu-mi ajung ? S-a gandit ce s-a gandit si mi-a facut o lista de trucuri. “Arata fabulos din trei miscari” mi-a zis si am incredere in secretele ei de cosmeticiana.


Ingrijorarea a indrumat cosmeticiana sa incalce regulile castei din care provine. Asa se face ca a furat putin din mestesugul lor si mi-a facut o lista cu secrete, care ma ajuta sa stralucesc in orice imprejurare, oricat de putin timp as avea sa ma pregatesc.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


S-a gandit ea ca in jumatatea de ora dintre trezit si iesitul furtunos pe usa, nu prea am timp sa-mi dau cu crema pe fata. Ingrijirea tenului a fost astfel reprogramata pentru seara. Cremele de noaptea imi calmeaza fata si functioneaza sub forma de protectie solara a doua dimineata.


Pentru un machiaj rapid si fara cusur, care presupune tapetarea fetei cu fond de ten, anticearcan si pudra, cosmeticiana mi-a sugerat sa aplic o baza de machiaj si apoi putin fard si mascara. Are dreptate, acum, cand ies pe usa arat impecabil.


Nu imi permit sa ies pe strada cu fata pe care o am dupa sala. Atata efort starneste valuri de transpiratie pe tot corpul iar fata si parul nu sunt ocolite.
Cosmeticiana are ac si de cojocul asta gros. Chipul transpirat nu trebuie spalat cu geluri speciale, ar fi deja a 2 oara pe zi. Secretul este sa il clatiti cu putina apa calda si apoi sa aplicati o crema de fata.


Nu imi mai spal parul de fiecare data cand plec de la sala. Imi mananca mai bine de 20 de minute toata operatiunea, in schimb imi usuc parul la sala. Un par transpirat nu inseamna un par murdar, e doar umed. Strange-l intr-o coada de cal si vei arata fantastic.


Asa am ajuns sa salvez cel putin ora pe zi, timp pe care il pot folosi in scopuri recreative. Cine nu are cosmeticiana prietena, sa-si faca !

Tags:
Arata fabulos din trei miscari
regim de viata sanatos
infrumusetare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare