Cat slabesc cu dieta Dukan?

Buna seara, tin regimul Dukan si consum 1000cal. pe zi,am 63,7kg,158cm si 29ani,f,vreau sa slabesc repde,e sanatos sa mananc 1000cal. in loc de 1500cal. pe zi?MULTUMESC.

Dieta Dukan are niste reguli foarte clare si nu poate fi folosita pentru a pierde in greutate “repede”, tocmai din cauza celor patru faze care trebuie respectate cu rigurozitate. Astfel, in loc sa te concentrezi pe numarul caloriilor, incearca sa respecti orele de masa si alimentele indicate in dieta, care sunt, in prima faza proteine pure, in a doua proteine cu legume, in a treia se introduc paste si fructe iar in a patra, de stabilizare, se revine la dieta anterioara regimului, mentinand o zi pe saptamana obiceiul de a consuma doar proteine. Numarul caloriilor consumate este strans legat de tipul de activitate fizica zilnica, de temperatura, de stresul emotional, etc, motiv pentru care iti recomand sa nu scazi sub 1200 kcal zilnic. Mult succes!

Tags:
dieta Dukan
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Vizitator
    1. Vizitator 19.11.2010 14:58

    Buna,am 20 ani ,1,70 m si 57 de kg.Si vreau sa slabes 3 kg.A-ti putea sa imi detaliati o dieta pe care as putea sa o urmez.Multumesc

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare