Cum sa arati bine la sala in 6 pasi

Stim deja ca dupa sala vei arata minunat, gratie in special endorfinelor, dar nici in timpul antrenamentelor nu trebuie sa ai un look de parca nici nu ti-ar pasa de tine. Cu atat mai mult cu cat esti singura si iti propui propui sa agati pe cineva. 

In plus, daca arati bine la sala o sa te simti mult mai motivata si o sa te uiti de drag in oglinda. Vei fi putin mai intelegatoare cu tine, dar si mai hotarata sa arati mult mai bine. 
 
1. Fara machiaj
 
O regula pe care o aplici in oricare alt moment al zilei este o interdictie la sala. Nu vrei sa arati ca un clovn care a primit o gantera in fata, nu? Nu exista rimel care sa nu curga (aminteste-ti ca este rezistent la apa, nu la transpiratie), iar fondul tau de ten va avea cute si santuri, ceea ce nu are cum sa arate frumos. Poti sa folosesti insa un balsam de buze transparent, daca tot simti nevoia sa te dai cu ceva pe fata. 
 
2. Deodorant, nu parfum 
 
Nu vrei sa le provoci ameteli celor din jur, nu? Nici din cauza vreunui parfum dulce, nici din cauza transpiratiei. Atunci cea mai buna alegere este un deodorant

3. Nu uita prosopul 
 
E clar ca vei transpira abundent, mai ales daca participi la o clasa de cardio, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii lac tot timpul. Am citit cu totii mesajele motivationale de tipul "I Don't Sweat, I Sparkle", dar parca tot nu-i politicos sa lasi urme peste tot pe unde treci. Noteaza aici ca trebuie sa stergi si aparatele la care lucrezi, dar nu cu prosopul, ci cu servetele!
 
 
4. Cu ce te imbraci?
 
Sper ca ai trecut de faza in care orice tricou lalau merge purtat ori pe acasa, ori la sala. Poarta colanti, caci sunt elastici si mai strang zonele cu probleme, o bustiera (daca ai abdomenul foarte bine lucrat) sau chiar articole sport concepute de unele branduri pentru strada. 
 
5. Coafura practica
 
Cea mai buna modalitate de a-ti aranja parul la sala este de a-l strange. Daca ai timp si indemanare, poti sa-ti faci tot felul de impletituri, dar tine cont de faptul ca nu vor rezista decat pana la dusul de dupa sala. Poti sa incerci si un coc ridicat sau pur si simplu o coada de cal. Orice coafura care iti lasa ceafa descoperita este perfecta. Sub nicio forma nu-ti flutura pletele prin sala! 
 
6. Vizite la cosmetica 
 
Toate partile corpului tau trebuie sa fie perfect epilate, iar unghiile de la maini si de la picioare sa fie curate. Cu sau fara lac de unghii, asta e alegerea ta, dar manichiura si pedichiura sa fie impecabile.
Tags:
sala
machiaj
par
haine
prosop
transpiratie
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare