Intraceuticals, cel mai avansat tratament antirid

Intraceuticals, pe drept cuvant cel mai avansat tratament antirid si fermitate, adoptat in peste 50 de tari, este disponibil incepand cu luna decembrie si in Bucuresti!

Descoperit in urma cu aproape 20 de ani in Australia, de medicul Sir Anthony, Intraceuticals imprumuta principiul de actiune al terapiilor realizate in centrele medicale (introducerea in piele a substantelor necesare tratarii bolnavilor de cancer cu ajutorul oxigenului hiperbaric), alaturandu-l celor mai avansate produse cosmetice pe baza de acid hialuronic.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Intraceuticals este singurul aparat capabil sa ofere dupa doar o sedinta rezultate uimitoare in ceea ce priveste hidratarea tenului, elasticitatea acestuia, gradul de ridare sau textura. Moleculele extrem de mici de acid hialuronic continute de cele sase fiole incluse in kit-ul de tratament, patrund in profunzimea dermului prin intermediul oxigenului cu presiune, acolo unde niciun alt procedeu cosmetic nu poate avea efectele dorite.

Intraceuticals ofera trei programme distincte de tratament in functie de conditia si nevoile tenului: Rejuvenate, Clarity si Opulence.

 

O infuzie de Rejuvenate este potrivita tuturor tipurilor de ten, avand rol de hidratare si calmare. Dupa efectuarea sedintei, tenul arata vizibil mai tanar, ovalul facial este reconturat (pometii se ridica), ridurile fine dispar ca prin minune, iar cele profunde sunt mult diminuate. Rejuvenate este completat si de o serie de produse cosmetice, menite a fi utilizate zilnic acasa, in prelungirea tratamentului: gel de curatare, gel contur pentru zona ochilor, gel hidratant si crema liant pentru umidificare.

Clarity este ideal pentru tenul cu tendinta acneica, ajutand la reglarea secretiei de sebum. Tratamentul hidrateaza pielea si o curata in acelasi timp, lasand-o neteda si supla. Clarity este de asemenea insotit de produse speciale pentru utilizare acasa, pe baza de vitamine, antioxidanti, aloe vera, seleniu (reduce inflamatiile) si acid hialuronic: gel pentru curatare, baton pentru cosuri, gel tratament si gel pentru hidratare.

Opulence reprezinta solutia salvatoare in cazul femeilor care se confrunta cu problema petelor pigmentare, petelor solare, petelor cauzate de imbatranire sau a pistruilor. Gama Opulence contine vitamina C stabilizata, alaturi de cocktail-ul de acid hialuronic, vitamine si antioxidanti prezent in toate produsele potrivite a fi integrate in ritualul zilnic de frumusete:  spuma de curatare, gel hidratant, crema pentru luminozitate si umidificare, bagheta pentru stralucire (un concentrat care se aplica direct pe zonele pigmentate).

 

Intraceuticals se numara printre terapiile cosmetice preferate atat de staturile internationale (Fergie, Naomi Campbell sau Madonna si-au declarat in repetate randuri «dependenta» de Intraceuticals) cat si de femeile care sunt constiente ca cea mai buna investitie consta in grija pentru propria persoana. In fiecare minut, undeva in lume este efectuat un tratament Intraceuticals! Pentru cele mai bune rezultate, specialistii recomanda kit-ul complet de sase sedinte, care include atat fiolele pentru tratament cat si cremele destinate utilizarii zilnice acasa. Sedintele se efectueaza o data pe saptamana in cadrul centrului, iar in intervalul dintre ele, efectele trebuiesc mentinute cu ajutorul cosmeticelor potrivite fiecarui tip de ten.

Tratamentele cu Intraceuticals se pot efectua la Noblezza Beauty Lounge, primul atelier de infrumusetare din Bucuresti, deschis in 2010, pe strada Putul lui Zamfir, la numarul 63(afla alte detalii pe www.noblezza.ro)

 

Tags:
Intraceuticals
infrumusetare
Noblezza Beauty Lounge
cosmetica
tratamente faciale
rejuvenate
clarity
opulence
tratament antirid
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare