Oala cu bunatati pentru toti

Blog 01.10.2012 Jeanette

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Cand am descoperit OalaCuBunatati.ro, nu mi-a venit sa cred ca cineva si-a luat in sfarsit inima in dinti si a conceput un serviciu care livreaza mancare destula. Destula pentru o familie sau un birou, caci deliciile lor se vin in oale de 3 killograme. poti comanda orice poftesti: ciorbe si supe, preparate din pui, vita si porc, placinte si chiar mancare de post, toate gatite special pentru tine si livrate gratuit acas.

Stii ca ne-am facut un obicei din a a recomanda cititorilor servicii excelente, asa ca, daca iti place mancarea romaneasca sau doar iti doresti o masa echilibrata, pe OalaCuBunatati.ro poti comanda orice poftesti: ciorbe si supe, preparate din pui, vita si porc, placinte si chiar mancare de post, toate gatite special pentru tine si livrate gratuit acasa in oale de 3kg.

Sistemul clasic de fast-food la comanda lipseste de la ei: poti comanda prin specificatii clare “mai putin sarat”, “mai picant” sau fara anumite ingrediente. Ei vor gati special pentru tine in urma comenzii, astfel esti sigur ca vei primi doar preparate proaspete si pe gustul tau. Ciorbele si supele sunt cele mai tari si mai bine vandute produse de la OalaCuBunatati, dar numai insiruirea unui meniu complet si te face sa-ti lase gura apa - mai ales daca faci socoteala banilor si a portiilor pe care le primesti in mod obisnuit.

De exemplu, cu 127 de lei poti comanda o oala de 2,4kg de ciorba de vacuta, o oala de 1,8kg de ostropel de pui si o oala de 1,2kg de salata de vinete, suficient pentru un weekend alaturi de cei dragi.

 

Mai e necesar sa adaug ca totul este proaspat si nu contine conservanti? Ciorbele se fac cu bors natural, asa cum ne place si noua, iar printre cele ale desertului gasesti placinta cu mere, placinta cu branza, cornulete cu gem si nuca si prajitura cu piersici. Bunatatile sunt livrate in recipiente de unica folosinta. Site-ul e usor de utilizat, ce sa mai, ne place grozav, asa ca va recomandam OalacuBunatati.ro cu cel mai mare drag.

 

Tags:
oala cu bunatati
catering
mancare buna
recomandari
dietetik
portii mari
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare