Perle Bleue crema anti-aging: iti ia anii de pe chip

Infrumusetare 21.07.2017 dietetik
Cand ai 20 de ani toate sunt bune si frumoase. Te simti si arati perfect. Aproape ca nici nu se vad semne pe chip chiar daca ai o viata activa si nici nu te gandesti la riduri, pete, piele lasata si alte probleme. Cu trecerea anilor, undeva pe la 30 de ani si dupa aceasta varsta incep si problemele estetice ale pielii, respectiv riduri adanci, pete, roseata, cearcane, pungi sub ochi si piele lasata. Deja simti ca te ofilesti si ca nu mai esti ce-ai fost odinioara. Problemele de ordin estetic nu frustreaza doar femeile, ci si barbatii. Ce credeti, doamnelor, ca barbatii nu se gandesc la aspectul lor? Ati fi uimite de numarul lor. 
 
Pe piata exista o gramada de produse pentru imbatranirea pielii, mai ieftine mai scumpe si de lux, dar parca niciuna nu te ajuta asa cum ti-ai dori. Ce-i drept este bine sa previi din timp semnele imbatranirii cam incepand cu varsta de 20 ani, deoarece pielea este cel mai expus organ al nostru si intra zilnic in contact cu radicalii liberi, respectiv poluare, soare, praf, transpiratie, produse chimice din produsele de ingrijire si cosmetice, iar in plus si alti factori care sunt si ei inevitabili avand in vedere ca traim intr-o societate alerta si anume stresul, oboseala, alimentatia precara in vitamine si minerale si o proasta hidratare interna si externa.
 

 
Greselile trecutului care iti lasa urme pe fata si gat iti adauga pe chip multi ani fata de varsta din buletin. Se merita asa ceva? Nu intamplator m-am gandit astazi sa va prezint un produs nou aparut pe piata romaneasca pe care l-am descoperit si mi-a atras foarte mult atentia ce poarta numele de Perle Bleue. Dupa nume ar parea ceva luxos si pretentios, dar sa stiti ca aceasta crema anti-age chiar isi face treaba fata de tot ce ati incercat pana acum de pe piata si inca cu brio. Secretul consta in faptul ca reintoarce imbatranirea celulara a AND-ului, tratand toate denivelarile pielii, regenereaza fibrele de colagen distruse, iar tu te vei trezi cu 15 ani luati de pe chip. Si cum putea fi acest produs daca nu natural 100%, pentru a fi sigur si eficient.
 
Nu am vazut in viata mea o crema care sa trateze chiar si pielea lasata si pungile de sub ochi care pot fi indepartate doar prin injectii cu toxina botulinica la cabinetul de estetica. Partea minunata la acest produs este faptul ca trateaza semnele de imbatranire si degradare si nu ascunde defectele cum face acea toxina botulinica.
 

Care sunt ingredientele minune si ce beneficii aduc?

Crema Perle Bleue este un produs cu adevarat unic si inedit. De ce? Intrucat contine ingrediente deosebite, care nu mai exista in alte crema, nici macar in cele frantuzesti luxoase. Crema aceasta este special creata pentru tipul de piele al romancelor si in functie de climatul in care traiesc, respetiv munte, mare, vant, frig, caldura, etc. S-a dovedit stiintific ca pielea romancelor nu este atat de subtire si firava ca a frantuzoaicelor, spre exemplu, lor le este mult mai usor sa foloseasca creme antirid, deoarece patrund imediat in piele, pe cand noi ramancele nu asimilam toate substantele nutritive. Sa vedem si care sunt ingredientele minunate:
 
  • Ulei din nuci de Macadamia
  • Extract din  salcam
  • Extract din alga de zapada
  
 
Sunt sigura ca nu ati mai auzit de aceste ingrediente. Ele patrund in cel mai adanc strat al pielii, acolo unde se degradeaza colagenul si celulele pielii. Au proprietati de regenerare si stimulare, inverseaza procesul de imbatranire prematura si iti protejeaza pielea de radicalii liberi. De alga de zapada pot pune pariu ca nu ati mai auzit pe la alte produse anti-aging. Aceasta a necesitat multe studii si o munca imensa de preparare in laborator si nu pe banda rulanta ca in cazul produselor cu care ne-am obisnuit pana acum. Asemenea ingrediente pot face urmatoarele:
 
  • Elimina talpa gastei si alte denivelari
  • Elimina petele de culoare inchisa
  • Face ca pielea lasata sa devina neteda si tonifiata
  • Elimina saculetii de sub ochi
  • Elimina si ridurile din jurul gurii si de pe frunte
  • Efect de lifting facial
 
 
*Sa stiti ca rezultatele acestea nu le laud doar eu, ci sunt mentionate de persoanele care au incercat deja produsul, respectiv femei si barbati. Rezultatele au fost asa uimitoare, ca oamenii nu se mai recunoasteau in oglinda. Puteti verifica si pe pagina oficiala a produsului ca pozele de inainte si dupa sunt uimitoare.
 

Cum se utilizeaza?

Este vorba despre o crema anti - rid, deci se utilizeaza mereu pe pielea curata si uscata atat dimineata cat si seara inainte de culcare. Se maseaza pana la patrunderea in piele.
 
 

De unde se poate cumpara si care este impactul asupra cumparatorilor?

Desi produsul este cat se poate de sigur si natural 100%, nu se gaseste in farmacii si plafare, cel putin nu inca. Dar se poate comanda online de pe site-ul oficial al producatorilor la minunatul pret de 377 Lei, datorita reducerii unice la prima comandare, pretul initial fiind de 714 Lei. Nu va speriati, deoarece acest produs este certificat ISO ca avand un raport excelent calitate-pret. Trebuie sa fim constienti ca la ce beneficii aduce isi merita orice banut. Daca ati apela la interventii chirurgicale si botox v-ar costa mult mai mult, iar rezultatele finale depind si de experienta medicului si de priceperea sa.
 
 
Ca sa comandati trebuie sa completati un formular de comanda cu datele personale care sunt confidentiale, dupa care va va suna cineva de la suportul tehnic sa confirmati comanda si tot ei va vor indruma spre cele mai bune rezultate, pentru ca este necesar si un stil de viata sanatos si eliminarea stresului atat cat este posibil, altfel produsul nu va multumi pe deplin si veti crede ca nu functioneaza.
 
 
Impactul asupra cumparatorilor este urias. Am vazut pozele de inainte si dupa si nu este nevoie sa va spun eu prea multe. Pozele vorbesc de la sine si le puteti vedea si voi pe pagina oficiala a produsului. Acei oameni chiar arata mult mai tineri si si-au rezolvat toate semnele de imbatranire ale tenului.
 

Nu-i asa ca merita testat Perle Bleue? Daca a functionat pentru atatea persoane, poate functiona si la tine!

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

 

Comanda acum la pret promotional!

 

COMANDA ACUM


Tags:
infrumusetare
ingrijire ten
masca pentru fata
masca cu mere
masca pentru ten frumos
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Diana
    1. Diana 14.06.2018 13:23

    O crema interesanta pentru eliminarea ridurilor este si Timeless de la Orphica.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare