Salata de telina cu ridichi

Va povesteam si in alte ocazii ca imi plac foarte mult salatele de cruditati in diferite combinatii. Iata un nou exemplu: salata de telina cu ridichi. Si pentru ca una din variante este cu maioneza am sa v-o prezint si voua. Maioneza light, sau de post, gasiti in comert, in orice supermarket. Desigur voi mai puteti sa adaugati si alte legume daca va plac.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ingredientele pentru salata de telina cu ridichi (care se gasesc pe alese in piata) sunt: o telina mica, o legatura de ridichi, 50 de grame de maioneza light, 50 de mililitri de iaurt degresat, sare, piper, o lingura zeama de lamaie
putin marar proaspat.

Telina se curata si se da pe razatoarea amre. Se stropeste cu zeama de lamaie. 2-3 ridichi se spala bine si se taie cubulete foarte mici. Iaurtul si maioneza se amesteca si se condimenteaza, apoi se adauga peste salata.  Ca sugestie de prezentare se poate servi pe felii subtiri de ridichi. Se orneaza cu frunzulite de marar proaspat.

100 g salata de telina cu ridichi si maioneza contine: : 28 de calorii, 0,6 g proteine, 1,2 g lipide si 7 g carbohidrati.

Tags:
Salata de telina cu ridichi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare